Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 11:42   #2307
goldfish
Raczkowanie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Ja też się skusiłam na ten odcień i jest super. Ale na następny dzień wpadła do mnie siostra i mi go podebrała. A w żadnym z dwóch rossmannów koło mnie już go nie było, więc kliknęłam w internetowym rossmannie z odbiorem w sklepie. W niedzielę wieczorem kliknęłam, a w poniedziałek rano już dostałam sms-a, że mogę odebrać. Na szczęście oni pakują je w przezroczyste torby, a te słoiczki mają naklejki zabezpieczające. Bo okazało się, że mój miał tą naklejkę przerwaną. Dobrze zauważyłam to jeszcze w sklepie i od razu im o tym powiedziałam. Pani stwierdziła, że na pewno nie był otwierany i naklejka musiała się uszkodzić jak leżał na zapleczu i czekał, ale na moją prośbę otworzyła torbę, odkręciła cień a w środku pełno paluchów. Panie przeprosiły, wymieniły mi cień i nawet dorzuciły gratis. I powiedziały, że koleżanka pakując musiała nie zauważyć, że naklejka była uszkodzona. Także trzeba uważać robiąc zakupy przez internet bo Panie pakują po prostu produkty z półek i nie ma żadnej gwarancji, że one nie były wcześniej macane

Edytowane przez goldfish
Czas edycji: 2015-11-13 o 11:45
goldfish jest offline Zgłoś do moderatora