Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 12:47   #844
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
nie, to same meble
sprzet agd ok 7 tyś będzie kosztował

oczy też zjadłaś
rozrzut cenowy wynika chyba z narzutu firmy, niby facet mówił że dał wszystko full wypas, bo nie wiedział czego chcę, no ale co on mógł tam takiego dorzucić, dwie nerki do szafek narożnych to 2, 5 tyś, a reszta ?, przecież zawiasy muszą być, i szuflady w cichym domyku też. a jeszcze na tym projekcie co mu dałam nie było nawet górnych szafek. Zapraszał mnie na wizytę w sklepie, wtedy wyliczy dokładnie ale nie wiem czy w ogóle pojadę bo inne meble w tym sklepie też były dość drogie. Ogólnie sprzedawca zrobił na mnie takie średnie wrażenie.
wizualizację będę miała tylko w tej firmie gdzie zamówię meble, bo oni sobie za to kasują.

Magu dobrze cię rozumiem, mi pieniądze przelatują przez palce, ciągle jest za mało, ciągle coś brakuje. Niby tracę tylko na jedzenie i chemię, czasem jakieś pierdołki, talerzyk, czy skarpetki, nie jemy dużo a kasy nima.
Evelka myslisz, ze tylko narzut? u mnie różnica wynikała z rodzaju i grubości zastosowanych płyt na korpusach czy jakości zawiasów i prowadnic szuflad. Poradził mi gośc, zeby jednak wszystko na blum'ach zrobic. Przekonały m,nie jego argumenty i tak bedzie zrobione. korpusy beda z takiej grubszej płyty. Moze u Ciebie to tez zalezy od osprzętu i tych płyt?