Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drogie studentki - w jakim banku macie konto? :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 12:47   #90
Kucias
Zadomowienie

Dot.: Drogie studentki - w jakim banku macie konto? :-)

Cytat:
Napisane przez UzaleznionaOdSiebie Pokaż wiadomość
Na tle reszty ofert to AliorSync wypada najlepiej, całkowicie za darmo. Zastanawiam się nad tym kontem. W tej chwili mam w mBanku i czas zanim przelew do mnie dotrze od kogoś z innego banku doprowadza mnie do szału. Czasem trwa to 2 dni i dopiero po 12:00 są realizowane.
Czy któryś bank realizuje przelewy w weekend? albo w ten sam dzień jeśli się przelew zrobi się rano?
Cóż, to ile idzie przelew zależy od godziny, w którą go zrobisz, ale nie wiem czy w jakimkolwiek banku przelew idzie dwa dni, jedyna szansa to weekend lub piątek po ostatniej sesji...
Banki mają sesje wychodzące i przychodzące. Sprawdzasz w pierwszym banku o której wyjdzie, a potem w drugim o której ma przychód. Jeśli robisz go rano, przychodzi tego samego dnia np w drugiej sesji przychodzącej już.

Tez mam w PKO, myślałam, że wszędzie tak jest, że w tym samym banku idzie w minutę?

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

O fck, rok temu, ups xD