2015-11-13, 13:03
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez marciar7
Wyobrazcie sobie ze moja gin ze wzgledu ja to ze ostatnio nie udalo sie okreslic plci a ja ppytalam kiedy nastepne zabrala mnie do gabinetu na usg ze wzgledu na to ze to dobra znajoma. I dalej nic nje pokazalo!!!tym razem dupa była na dole. Za tydzisn mam przyjsc tez. Zlitowala sie i bez skierowania mnie wciska :-D dobra kobieta. A bobo ma -50 od komunii :-D
|
Ale jajca... no patrz, jaki mały wstydniś/wstydnisia Ci się trafił Ehhh ważne, że wszystko ok z bejbikiem, fajną tą lekarkę masz swoją drogą
Ja byłam na zakupach, nie jechałam jakoś specjalnie w miasto tylko połaziłam po sklepach, które mam w okolicy, byłam w kilku SH i była taka nędza, że aż strach- kupiłam tylko jedne spodnie rurki jakieś na 80 cm za 3 zł dla mej Kluski, będą na zaś:p. Na targu kupiłam za 28 zł koszulę do szpitala do karmienia taką rozpinaną, 100% bawełny, ogólnie chodziłam bo sklepach z bielizną za tymi koszulami i wszystko takie babcine a przy tym drogie, ja to potrzebuje tylko do szpitala więc kupiłam po taniości na targu i jest całkiem spoko, po szpitalu i tak to pewnie wywale. Mam już dwie koszuliny i chyba starczy... Byłam też w Rossmanie, nie wiem czy zwróciłyście uwagę, że w Rossach teraz wszędzie wywieszki, że" mama ma pierwszeństwo", że niby sklep przyjazny kobietom w ciąży i w kolejce do kasy mają pierwszeństwo. Gówienko prawda, nastałam się w kolejce jak głupia i nikt mnie nie przepuścił, panie kasjerki widziały że stoję z brzuchem i miały wywalone... teraz jest ta promo -49% na kolorówkę to sporo ludzi było. Jakoś to przezyłam ale zniesmaczyłam się Kupiłam płatki kosmetyczne Babydream, chusteczki nawilżane dla noworodków Cleanic Kindi no i upatrzyłam jakie chcę kosmetyki dla Małej kupić( z Bd) ale to kupię innym razem jak będziemy z Tż żeby mi to wszystko dźwigał:p
Niby jakoś długo i dużo nie łaziłam, ale już pod koniec tej wyprawy brzuch jakiś dziwny mi się zaczął robić, taki ciężki Więc poczłapałam do domu...
Zabieram się za obiad...
|
|
|