Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 13:23   #2215
karolove
Raczkowanie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.32

Cytat:
Napisane przez Liiii Pokaż wiadomość
Głupia sprawa

Pani z ktora pracuje poprosiła mnie rano jak wychodzilam do sklepu żebym kupiła jej chleb chciala mi dać kasę ale ja się spieszylam i powiedzialam ze jak wrócę.
Kupilam jej ten chleb a ona mi kasy nie oddaje wiem ze to tylko 5zl no ale.. olać czy co zrobić? Nie lubie kogoś prosić o oddanie jak to taka mala suma no ale żeby się nie przyzwyczaila...
Oj, wiem jak się czujesz. Jak byłam stażystką codziennie biegałam po śniadanka. Tylko, że ja wszystko sobie spisywałam i po prostu, jak w końcu sobie "panie" przypomniały, że wypadałoby oddać jakieś pieniądze podawałam zliczoną kwotę. Wtedy w popłochu oglądały naklejkę na serze i im kwota nie pasowała, bez ogródek pytały czy się nie pomyliłam i wtedy mówiłam, że 2 dni temu kupowałam jeszcze to i to. To wtedy: "oj, to mów nam od razu, ojej" jak to im głupio Jeśli często Cię ta pani prosi byś coś kupiła, możesz zrobić tak samo przy następnym zakupie , czyli wspomnieć, że kupowałaś wtedy chleb. Nie powinno tak być, ale mi też głupio upominać się o swoją kasę.