Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 14:46   #2425
201606201234
Konto usunięte

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Zależy co chcesz kupić. W Renomie jest cała szafa Too Faced i nawet miłe panie, w Pasażu różnie bywa zależy jak trafisz, Magnolia strasznie żydzą próbek, najbardziej skąpa Sephora ( ale mają dużo Benefita i MJ ) . Ja lubię Koronę i Bielany ( choć mały asortyment) a najczęściej zaopatruję się w Dominikańskiej, po tym jak zrobiłam tam kiedyś rewoltę i kierownik z przeprosinami wydzwaniał od tej pory dużo się zmieniło, Panie miłe, chętne do pomocy, nawet ogarniają tematy, próbki jakieś tam dają ale jak poprosisz sama o dodatkowe żeby dali lub zrobili to nie robią problemu no i mają szeroki asortyment m.in. MJ i inne, które nie wszędzie są Z drugiej strony teraz w weekend ma być w Renomie jakaś weekend czy sobota rabatów i S też obejmuję, ale jak masz Vipy to lepiej z Vipami, bo tak to chyba tylko -15% dają
Dzięki Ci za obszerna odpowiedz mam vipy na mailu, w sumie to najbardziej mi zależy na przecenach, zestawach i pielegnacji, będę tylko jeden dzień w polsce, chcialabym zrobić jakieś zakupy.
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora