Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 15:15   #4197
Mordsith
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
A to moja krzywa:
Na czczo 77
Po h 80
Pon2h 75
Super

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Słodki te Twij rożek
Rzeczywiście jest naklejka przy kasie w rossmanie. Jednak to nie sprawdza sie w Carrefourze gdzie do kasy oznaczonej podchodzą nie koniecznie ci co powinni . Ja jednak korzystam póki mogę z przywilejów, wczoraj z mężem byłam w tkmaxie jak zobaczyłam ta kolejkę to zbladam ok 25 osób juz ludzie chyba prezenty zaczęli kupywac na święta . Podeszłam jednak do kasy i zapytałam czy ekspedientka mnie obsłuży , z uśmiechem mnie poprosiła
za odwagę, zazwyczaj dziewczyny krępują się podejść i stoją w kolejkach.

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
ładny
widzę, że w szarościach gustujemy
O tak! Kocham szarości.. Taką samą jak rożek zamówię jedną pościel dla małej z baldachimem i ochraniaczem na szczebelki. Pozostałą pościel to już tylko poszewki na kołderkę i poduszkę. Będzie już na zapas

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje serdecznie za kciuki, jak zwykle bardzo pomogły

Motyl Tobie dziękuje za troskę

I przepraszam ze sie nie odezwałam od razu ale pędziłam do koleżanki po wizycie a pozniej padł ni telefon. A na koniec przywaliłam zderzakiem w krawężnik ale ćssiii nic nie widac dzięki Bogu

Lila ok, wazy około 900g, wymiarami jest prawie ze idealnie co do terminu. Uśmiechnęła sie i mam ładne zdjęcie, późnej wam wrzuce jak wejdę na kompa bo poki co mam dostęp tylko do telefonu.
Ja mam 3.5 kg na plusie, cukrzycy brak ale lekka dietka mam trzymać bo ten cukier po godzinie jednak bez szału. Wyniki krwi i moczu tez super. Ogólnie wizyta bardzo fajnie

Ponadrabiam was wieczorem bo dzisiaj mam mega zabiegany dzien!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nie stresuj nas więcej kobieto! :P Dobrze że wszystko w porządku. Cieszymy się razem z Tobą..
Do mojej wizyty jeszcze dwa tygodnie a ja już stęskniłam się za widokiem mojej córci.

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Witam
U nas łóżeczko już złożone i polecam, wygląda bardzo ładnie. Zakupiłam troszkę rzeczy na allegro, niżej lista.
Zostały jeszcze pieluszki, chusteczki nawilżone, kosmetyki, proszki do prania z chemii. No i nie wiem co z butelkami, smokami, laktatorem, nakładkami i całym osprzętem do karmienia. Na razie nastawiam sie na karmienie naturalnie i na SR dostałam jakąś butelkę coś jak ta http://allegro.pl/avent-butelka-natu...690194384.html. Nie wiem sama co i w jakiej ilości będzie potrzebne.
Marta fajna szafa i ciuszki ja po tym jak mnie mama skrytykowała za szarości staram się wybierać bardziej kolorowa wzory

Płatki kosmetyczne dla dzieci 60szt. BabyOno 1szt.
Wanienka dziecięca, wanna 102cm 1szt.
Podkłady przewijania łóżka szpitala podkład 90x60 seni 20sztuk
Gaziki nasączone do pielęgnacji pępka niemowląt 10szt. 2st.
Rewelacyjne poporodowe majtki BabyOno rozmiar L
Woreczki na zuzyte pieluszki 200szt. HIT CENOWY
Higieniczne podkłady poporodowe dla kobiet!!BellaMama 2szt.
Praktyczny fotelik foczka do kąpieli NOWOWRODKA 1szt.
Superchłonne poporodowe podkłady dla Kobiet BABYONO10szt. 2st.
Canpol babies aspirator do nosa na katar dzieci 1szt.
Canpol babies końcówki do aspiratora 3szt. 1szt.
Dużo rzeczy już masz A łóżeczko świetne

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Ja idąc do jakiegokolwiek sklepu nie liczę na to ze ktoś mnie przepuści...w ciąży czy z dzieckiem...ludzie udają ze nie widząc...Wiele razy przepuszczalam kogoś do kasy mają pelny wózek a ktoś z jedną, dwoma rzeczami..ale to mnie nikt nigdy nie przepuścił...
No niestety takie mamy społeczeństwo znieczulone..
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora