Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 17:34   #2473
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Dam znać. Ty też się podziel wrażeniami.

Przynajmniej będziesz piękna u dentysty. Ja mam mikro 26 a dentyste dzien wczesniej, ale tylko borowanie, wiec luzik
pewnie ja już borowania mam za soba, jeszcze te ósemki
Cytat:
Napisane przez katerineczka Pokaż wiadomość
Oj znam to gryzaczki do lodówki
gdyby jeszcze chcial wtedy gryzc
Cytat:
Napisane przez 11misiu11 Pokaż wiadomość
Dzieki za wszystkie porady, jest ok jak się okazało ja jako 1 z 10 wczoraj świętujących pojawiłam się na zajęciach i na roku odrazu czemu mało osób
A i żeby nie było że offtop to polecacie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...che-eclat.html
fajne mam dwójkę, ladny jasniutki kolor, idealny korektor pod oczy
Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
pokazywała mi dziś konsultantka kilka kolorów i ten 02 byłby dla mnie chyba najlepszy. Dodatkowo podobno można go zmieszać z matowymi cieniami i robią się perłowe i to mnie najbardziej przekonuje bo mam sporo matowych których nie używam bo nie lubię
ooo ale fajne ma dodatkowe zastosowanie
kurde szkoda ze cena taka wysoka gdyby był o polowe tanszy...
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Rossie na podkładowej akcji. Wzięłam Provoke Eris i ręka sama zwinęła zapas Long 4 Lashes Do tego odżywka do włosów Long Repair Nivea (podobno taka rewelacja, a jest za 6 zeta z groszami). Pękła stówka i kasjerka pyta czy chcę duży proszek do prania Neutral za grosz Pierwszy raz w życiu system uhonorował mnie taką promo
rozumiemze ten eris provoke to podklad? chcialam go

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora