2007-09-22, 09:27
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: JASNY POPIELATY BLOND GARNIER:)belle color
julittaa22 przed nazwijmy to pierwotnym rozjaśnianiem miałam włosy średni brąz i powoli wychodziłam z tego koloru do swojego naturalnego (ciemny popielaty blond), ale włosy po każdym kolejnym rozjaśnieniu robiły się paskudnie żółte, mimo że rozjaśniane profesjonalnie i stopniowo - niby to normalne, ale wyglądało naprawdę makabrycznie:/ chyba po prostu trzeba przez to przejść, bo innej drogi do pięknego blondu nie ma Jeżeli mogę Ci coś jeszcze doradzić, to zrób to rozjaśnianie w dobrym (ale naprawdę dobrym!) zakładzie fryzjerskim - wiem, że to kosztuje, ale warto wydać trochę kasy więcej i pewność, że nie nałożą Ci na głowę jakiejś Joanny : : 
agatka222 dzięki za radę, na razie naczytałam się forum i zamówiłam sobie odżywkę (maskę???) mleczną z Kallosa, żeby mieć na codzień, i maskę L'oreal Absolut Repair raz w tygodniu, może to coś pomoże. Oczywiście o Waxie i jedwabiu również czytałam same superlatywy, więc w najbliższym czasie zamierzam zainwestować w te środki - w końcu włosy ma się tylko jedne i trza o nie dbać, dopóki są
|