Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-14, 19:55   #2642
Malinum
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
poszłam dziś wybadać sytuację Chanelową w S nie było nic na wyprzedaży poza jakimiś cieniami z tej marki. Ale za to kupiłam sobie krem Hydra Beauty z Vipami wyszedł coś ok 250 zł więc niewiele tak sobie tłumaczę dostałam też 3 ml kremu Le Lift pod oczy więc się cieszę i będę testować
brawo którą wersję brałaś? Kuszą mnie strasznie te kremiszcza, a że zostało mi tylko 1,5k do golda to słaba ma silna wola

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
oj.. dzisiaj byłam i pytałam o ten cień- Pani mi go pokazała i powiedziała że bedzie do wyczerpania zapasów, bo to limitka .. może spróbuj tam zadzwonić. Daj znać

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Super zamówienie, lubię C

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

nie ma słaba silna wolna ja dzisiaj byłam w S, ale tylko jako oglądająca poszłam do Rośka po mydła do rąk zimowe karmelowo-waniliowe achh jak ja lubię klimaty zimowo-świąteczne
Byłam w piątek wieczorem więc raczej w sobotę nie dowieźli uprzejma Pani poinformowała mnie, że nic z tej limitki nie mają tak jak i błyszczyków z Estee Pewnie uznała, że mnie nie stać i tylko jej tester wymiziam

Mydełko też zanabyłam, trzeba zacząć robić klimat
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora