2004-01-01, 23:45
|
|
|
Raczkowanie
|
róż - pilne
Drogie Wizażanki!
Mam do Was pytanka dotyczące różu. Kiedys dostałam róż Vipery (dwukolorowy), ale nie wiem jak się nim posługiwać. Wydaje mi się, że ma za mały pędzelek, wogóle jest chyba gorszy (jakieś takie nie równe plamy mi wychodzą), a tak wogóle to nie umiem do końca go nałożyć, bo poprostu nie wiem gdzie!
Nie wiem czy jakoś pod kosci policzkowe, czy na,a moze na policzki? Czy cieńszą czy grubszą plamą? Nie wiem! Może mogłybyście jakoś w postaci zdjęć i dokładnych opisów wytłumaczyć? Proszę Was strasznie o pomoc!
Aha, i np. jak mam takie dziurki w policzkach (blizenki) to on nie będzie mi bardziej podkreślał ich
Strasznie podobają mi się poliki jakie ma np. Nelly Furtado w klipie "Powerless" (jeżeli któraś z was widziała, jeśli tak to w miejscu gdzie ma parasolke, wogóle tam slicznie wygląda) i Jennifer Lopez (ostatnio oglądałam na TV4 jakiś koncert z nią i gdy śpiewała piosenkę z "Seleny" też super wyglądała). Może wiecie wogóle jak cały taki makijąz wykonac?
I jakie kolory by pasowały do ciemnej szatynki, o zielonych oczach, jasnej karnacji w odcieniu żółtawym (napweno nie różowym)
Mam nadzieję, że was nie zamęczyłam 
czkekam na wasze odpowiedzi 
pozdro
|
|
|