Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-14, 22:27   #1012
palmitis
tralalinka

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny. Widzę, że się troszkę ożywiło na forum
Szann, a nie zastanawiałaś się nad plastyką piersi??
Teraz jak byłam na operce leżałam z jedną Czeszką. Miałyśmy operację w tym samym dniu. Prześlicznie doktorek jej podniósł piersi! Z tym, że nie brała implantów.

Wrzucam golaski 3 dniowe. Lewa pierś mega opuchnięta, aż dziwnie wygląda - jakby zeza robiła Zmieni się to? JAK PATRZĘ NA ZDJĘCIE to mam wrażenie, że jest za nisko! A co dopiero jak opadnie????? Dziwne, bo krew z niej nie schodziła do drenów, tak jak z prawej... Stanik mam strasznie opięty, aż piersi całe pogniecione. Nie wiem czy nie za bardzo je ściska?? Stanik i pas mam nosić przez 6 tygodni! Długo. Ale w sam raz na wigilię ściągam

A czuję się świetnie!!! W ogóle nic nie boli. Rękami ruszam. Sama się myję, wiążę włosy. Ogólnie git A dziś mnie teściowa odwiedzila i na szczęście nic nie zauważyła
Nabery, gratuluję nowych nabytków (ale bomby! ) oraz formy! jestem w szoku.. Nie wiem jak to się dzieje, że niektóre dziewczyny tak szybko i łatwo dochodzą do siebie.. ? (apropos - dawno nie odzywała się nasza Terminatorka Smerfetka ) dla mnie to naprawdę szok.. i szacun
Nie wiem co Ty widzisz w tej lewej piersi, ale dla mnie to one są bardzo wysoko, po prostu istne bomby, nic dodać nic ująć Wiadomo, będą się zmieniać, opuchlizna zejdzie, ale pozycję startową mają git!

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora