Wątek
:
Z buntem się zmagamy i na kolejne dzieciaczki czekamy -Mamusie VII-VIII 2013 cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
2015-11-14, 22:39
#
143
Myszkaaaa83
Raczkowanie
Dot.: Z buntem się zmagamy i na kolejne dzieciaczki czekamy -Mamusie VII-VIII 2013 cz
Witam sie,
zaglądam chociaz na chwile. Nikos od wczoraj zakatarzony ale nic wiecej nie doszlo wiec mam nadzieję ze na katarku sie skonczy. W nocy kiepsko spał co chwile sie budzil, w koncu wylądował u nas. O 7 rano sie obudzil, przymknelam oczy niby na chwile, budze sie patrze a tu 10 godzina
A Nikos sobie leży miedzy mna a mężem. Nie wiem czy on tez spal czy tak grzecznie lezal 3 godziny a my spalismy
ELAINE jak sie.czujesz?
MYDREAM kurcze oby ta masc pomogla Oli. A tekst goscia w sklepie niezły
Obydwie z DZOAN super laski
STOKROTKA mniam lubie salatke z brokulem.
MISZKA to rzeczywiście inaczej. W UK pierwszy scan 12-13 tydzień i drugi 20-22 tydzien. I jak nie ma zadnych wskazan do nastepnego to juz jest ostatni. No chyba ze prywatnie to mozna sobie jeszcze na wlasna reke zrobic nastepny.
Lekarz mowil zeby odczekac 3 m-ce. Za tydzien mam wybrac wynik badania histopatologicznego i po okresie (swoja droga ciekawe kiedy go dostane) na wizyte do niego. Takze jeszcze sie upewnie czy wszystko ok i czy mozemy tak szybko. Tak ja bym chciała, mąż z tego co porozmawialismy to tez twierdzi ze nie bedziemy czekac. U nas jest taka sytuacja ze moglabym zalapac sie w miare dobrej pracy a ciąża raczej to skomplikuje. Ale chyba nie musze mowic co teraz dla mnie ważniejsze. Kiedys szerzej w klubie opisze.
A jak Maksiu?
PERSE jak nowe mebelki?
Zdrowka dla wszystkich potrzebujacych chorowitkow
Myszkaaaa83
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Myszkaaaa83
Znajdź więcej postów Myszkaaaa83