2015-11-15, 06:52
|
#746
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla, część 10
Cytat:
Napisane przez Ala_73
To na pewno była jedna partia, po prostu urok nowości minął 
A u mnie w domu sami kotleciarze-tradycjonaliści, bez przerwy narażani przeze mnie na jakieś "kordonble" w mym szale gotowania  Jak ugotuję jakąś nowość to jedzą żeby mi przykro nie było, ale "dziwne" gotowce już sobie odpuszczają
Nie, dla mnie zupełnie nie. Cukinia jest taka raczej "ogórkowa" i mdława, a bakłażan słodkawy i mdły inaczej, bez ogórkowego ślizgu  Najlepiej na początek ugrillować plastry i zjeść tylko z solą, by poczuc ten smak, dość delikatny. W tej zapiekance trudno go w sumie wyczuć. I zgadzam się, nic tak bakłażanowi nie służy jak czosnek (i jogurt lub biały serek)
|
To tak jak mój tato Mama spróbuje coś nowego ale jednak woli taką tradycyjną, polską kuchnię 
Bakłażan słodkawy i mdły??? Nie wiem czy sam w sobie by mi posmakował ale piszesz, ze w zapiekance raczej go nie czuć... Jeszcze pomyślę Dziękuję
__________________
Książki potrzebują nowego domu
|
|
|