2015-11-15, 08:03
|
|
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część 4
pannaatopowa jesli oboje czujecie sie dobrze w takiej relacji to nic innego jak korzystac 
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Paszczurek666
Dziękuję bardzo, wzajemnie  Mamy podobne ilości kg do zrzucenia. Fakt, może się robić słabo. Ja bym najchętniej pozbyła się wszystkiego ekspresowo, szkoda, że się nie da
-3kg w miesiąc to całkiem niezły wynik. Powinnaś spadać tak mniej więcej 0,5-1 kg tygodniowo (plus oczywiście te wszystkie przestoje, które mogą zdemotywować). Przynajmniej będzie zdrowo, bez efektu jojo i większej męczarni. Tym bardziej, że ten metabolizm dopiero musi się rozbujać. No i trochę zadanie nam utrudnia ta nieszczęsna tarczyca  Ale masz rację, da radę wypracować fajne ciało nawet z niedoczynnością. Będzie nam trudniej, ale damy radę 
|
Ja mam zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy i jakos nie mialam zadnego problemu z schudnieciem dopoki jadlam czysto i cwiczylam.

ja mysle, ze to bardziej mit niz prawda, ze przy niedoczynnosci trudniej. Chyba, ze jestem jakims cudownym przypadkiem
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno
|
10/06/14

|
|
|