Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20-30kg część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-15, 08:03   #260
Unex
bez kija nie podchodz

Dot.: Schudnąć 20-30kg część 4

pannaatopowa jesli oboje czujecie sie dobrze w takiej relacji to nic innego jak korzystac

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Paszczurek666 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo, wzajemnie Mamy podobne ilości kg do zrzucenia. Fakt, może się robić słabo. Ja bym najchętniej pozbyła się wszystkiego ekspresowo, szkoda, że się nie da
-3kg w miesiąc to całkiem niezły wynik. Powinnaś spadać tak mniej więcej 0,5-1 kg tygodniowo (plus oczywiście te wszystkie przestoje, które mogą zdemotywować). Przynajmniej będzie zdrowo, bez efektu jojo i większej męczarni. Tym bardziej, że ten metabolizm dopiero musi się rozbujać. No i trochę zadanie nam utrudnia ta nieszczęsna tarczyca Ale masz rację, da radę wypracować fajne ciało nawet z niedoczynnością. Będzie nam trudniej, ale damy radę
Ja mam zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy i jakos nie mialam zadnego problemu z schudnieciem dopoki jadlam czysto i cwiczylam.

ja mysle, ze to bardziej mit niz prawda, ze przy niedoczynnosci trudniej. Chyba, ze jestem jakims cudownym przypadkiem

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując