Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w związku a nowo poznana dziewczyna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-15, 10:10   #1
Tobi321456
Przyczajenie

Jestem w związku a nowo poznana dziewczyna

Witam wszystkich jestem nowy na forum i mam pewien problem. Ogólnie dziwna sytuacja.
Jestem z dziewczyna od 4 lat bardzo udany związek wiadomo czasem gorsze chwilę ale nie na dlugo. Wszyscy pytają o zaręczyny kiedy o wogole. Dodam że mieszkam z dziewczyna od 2 lat. Bardzo ją kocham.
Niestety 2 tygodnie temu poznałem przypadkiem do tego mieszkająca w tym samym bloku dziewczyne. I właśnie. Coś się stało. Jechałem z tą dziewczyną winda i zamielismy kilka zdań oraz wymienilismy się numerami telefonów. Wiem że mam dziewczynę i nie powinienem takich rzeczy robić ale ta dziewczyna mi się spodobała i mnie zaintrygowala. Moja dziewczyna nic o tym nie wie bo stwierdziłem że to może czasowe jakieś zauroczenie lub coś. Spotkałem się już dwa razy z tą dziewczyną z windy ponieważ byłem zainteresowany. Wiem że byłoby lepiej się nie spotykać ale stalo się. Stwierdziłem że spotkam się z nią i poznam jej jakieś wady które są widoczne na pierwszy rzut oka i nie będę chciał jej poznać jednak stało się inaczej. Przyciągnęła mnie jeszcze bardziej. Dodam że spotkanie trwało z 6 godzin . Dobrze nam się gadalo i ogólnie jakbym ja znał od dzieciństwa ona stwierdziła to samo. Nawet z moją dziewczyną nie mogę tak się dogadać. Oczywiście nowo poznana dziewczyna wie o tym że mam dziewczynę bo odrazu na dziendobry jej to powiedziałem. I powiedziała że zakumplowac zawsze się można.
Nie wiem co o tym wszystkim sądzić.
Proszę o rady co zrobić

Pozdrawiam
Tobi321456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując