Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w związku a nowo poznana dziewczyna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-15, 11:33   #6
Tobi321456
Przyczajenie

Dot.: Jestem w związku a nowo poznana dziewczyna

Cytat:
Napisane przez fragile_27 Pokaż wiadomość
Aha, czyli jesteś w związku, ale jak się trafi coś lepszego to możesz ją zdradzić (aby sprawdzić, czy los nie dał czegoś lepszego ), a jak się nie uda, to jak gdyby nigdy nic dalej jesteś z tą pierwszą. Cudownie.

Rozstań się twoją dziewczyną (tą, z którą jesteś od 4 lat), bo jej nie kochasz, i wtedy szukaj, czy tam przypadkowo wpadaj, na prawdziwą miłość.

Nie zdradzać nie mam zamiaru. Napisałem tylko ze mnie czymś zainteresowała. Miałem wiele sytuacji kiedy mogłem zdradzić ale to były poprostu imprezy że znajomymi i jakieś przypadkowe dziewczyny które chciały się zabawić. Oczywiście do zdrad nie doszło. Zawsze byłem wierny swojej dziewczynie. Natomiast w sytuacji obecnej ta dziewczyna która poznałem przyciągnęła mnie osobowością. I nie myślę tu o zdradzie lecz o tym jak z nią wygląda rozmowa i wspólne tematy. No oczywiście wygląd też ma anielski ☺

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Byłam w takiej samej sytuacji, ale jestem dziewczyną i to ja poznałam sąsiada .

Z chłopakiem się rozstałam (nie dla sąsiada, z innych poważniejszych powodów), zaczęłam wtedy intensywniej spotykać się z sąsiadem i nic z tego nie wyszło .

Nigdy nie wiadomo. Czasem nie warto niszczyć związku dla przelotnej znajomości. Czasem pod wpływem zauroczenia wydaje nam się, że nasz partner nie jest wcale taki fajny. Czasem jednak los daje nam szansę na coś fajniejszego.
Bądź ostrożny, jeśli Twoja dziewczyna się o tym przypadkowo dowie, a sąsiadeczka Ci się odwidzi, to bardzo zawiedziesz jej zaufanie i wtedy to Ty (paradoksalnie) możesz ją stracić.
Dlatego właśnie cicho jestem i poznaje nadal tamta dziewczynę.
Może rzeczywiście to jakieś czasowe zauroczenie któro niedługo przejdzie.
Ale od tych 4 lat wiele dziewczyn poznałem to na studiach to w pracy i poprostu zwykle koleżanki a tutaj wygląda to inaczej. Myślę o niej chociaż bym nie chcial
Tobi321456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując