2015-11-15, 16:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez hellkitty
 zużyłam kilka opakowań i faktycznie jest bardzo fajna. Tylko wymaga odpowiedniego tuszu do użycia po - i u mnie nie nadawała się do stosowania na noc, bo budziłam się z zapuchniętymi oczami. No i nie da takiego efektu jak revitalash czy inne takie. Zrezygnowałam z niej bo nie dogaduje się z moim ulubionym obecnie tuszem - MAC extended play gigablack, który korzystając z okazji od serca polecam
Teraz testuję odżywkę FEG i mam wrażenie, że po niej są lepsze efekty.
|
Następca białego Diora by mi się przydał, bo cenowo, to chyba im na łeb coś spadło Teraz używam AA wydłużającej i dającej królicze oczy Rzęsy faktycznie dłuższe, ale nie są grubsze ani nie jest ich więcej 
Cytat:
Napisane przez Parabelka
4.mam jednak wrażenie ,że US są znacznie bardziej wścibskie niż Rosja czy ZSRR - one nie "wyzwalały" krajów bliskiego wschodu na tak masową skalę . Wg mnie i tak u podstawy wszystkiego leży fakt , że jednym z głównych napędów gospodarki jest zbrojeniówka , której produkty trzeba opchnąć komuś , a jak nie ma komu , trzeba się postarać żeby było 
|
No niestety. Wojna to najlepszy interes
Cytat:
Napisane przez rachell111
 To naprawdę budujące. Znaczy się wszystko zaczyna pracować?
|
Ponoć i to szybko Tylko Mam się przeziębiła i to porządnie, i teraz leży w łóżku zamiast chodzić na zajęcia 
Cytat:
Napisane przez Katty_p13
Karkki - żółtych odcieni sypańca nie ma w klasycznej wersji ale macnij gdzie w Sephorze czy inszym Douglasie 
|
Oki, macnę Na razie jeszcze mam bananowego T.LeClerca, ale powoli zaczynam się rozglądać za inszym żółtasem, bo one na mnie się sprawdzają.
|
|
|