Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - puder Shiseido i Cils Booster Lancome
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-01-02, 07:59   #1
Szyszka
Raczkowanie

puder Shiseido i Cils Booster Lancome

Czesc Dziewczynki!
Mam do Was pytanko i licze, ze mi pomozecie Zastanawiam się nad kupnem pudru Shiseido Luminizing Color Powder w odcieniu L1, tym najjasniejszym. Czytalam na Wizazu na jego temat duzo dobrego, tylko nie jestem pewna jak mialabym go uzywac. Czy na upudrowana już wczesniej twarz (uzywam Diorlight) czy samodzielnie? Nie stosuje podkladu, jedynie korektor, i w zwiazku z tym zastanawiam się, czy po uzyciu tego pudru na gola buzke uzyskam ladny efekt, czy nie bede miala bialej twarzy jak gejsza? Mam cere baaaardzo jasna, wiec odcien inny niż L1 nie wchodzi w gre. A może polecicie mi jakis innym puder rozswietlajacy? Tyle o pudrach. Pozatym strasznie napalilam się na baze pod tusz Lancome! Tylko jest jeden problem – nigdzie nie moge jej dostac! W Sephorze nawet o niej nie slyszeli Czy ona wogole jest dostepna w Polsce? Czy wogole istnieje? A może to taki matrix Jeśli ktokolwiek wie, gdzie ja można kupic, to będę bardzo wdzieczna za odpowiedz. A może komus się już znudzila? Chetnie odkupie Z gory Wam dziekuje za wszystkie odpowidzi, caluje w noski i zycze cudnego roku 2004
Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując