Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzwonisz czy wysyłasz sms?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-22, 11:09   #17
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Dzwonisz czy wysyłasz sms?

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
WItam

Zauwazam u siebie tendencje, z eim robie się starsza tym bardziej zmierzła I zaczyna mnie cora więcje rzeczy irytować

Chciałam Was się zapytać jak sie zaopatrujecie na taka sytuację- macie do kogos pilny "interes" i musicie sie z ta osobą skontaktować telefonicznie, oczywiście oczekujecie odpowiedzi.

Wysyłącie sms czy dzownicie?

- wysyłyajac sms narażacie na wydatek druga osobę, tym bardziej liczycie na jej lojalnośc względem Was, że dopowie

- czy dzwonicie i załatwiacie syzbciutko

Mnie własnie to zirytowało , że dostaje esmesa z pytanie o uczelnie , odpowiadam i nagle znika mi 3 złote z konta- jak sie okazuje osoba jest kawałeczek za granicą........ Zirytowałybyście i zwrociły uwage, czy to zbagatelizowały?

Kolejna sytuacja- dalej sms od innej osoby, jednak sa sytuacje, ze nie mozna wyjac i pisac np na ćwiczeniach lub u lekarza . Potem zapominam i nagle sznur strzałek przypominających mi o mojej sklerozie i naglącej odpowiedzi

Pozdr.

Witaj moja współmieszczanko

Różnie: jak chcę tylko kogoś o czymś poinformować, nie oczekując odpowiedzi - piszę smsa, szczególnie, jak to jest ktoś z kim jestem w bliskich stosunkach a wiem, że jest np. w pracy czy cuś

Jak szybko chcę czegoś się dowiedzieć - dzwonie. Ale np. czasem puszczam smsa z netu z pytaniem, czy mogę zadzwonić - czy nie będę w danej chwili przeszkadzać, np. kiedy mój luby w pracy jest (czekam wtedy na sygnał potwierdzający).

ostatnio się wnerwiłam, bo matka ucznia prosiła mnie o smsa z numerami zadań domowych - dziecko chore było. napisałam, po czym poprosiłam o pewne informacje zwrotne od niej - olała mnie, a dziecko połowy zadań nie miało zrobionych. To wkurza maxymalnie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując