Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-15, 18:52   #565
babeczki
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
to moze kiedys zainwestuje. Kusi mnie lampa LED taki mostek - zeby utrwalac 40 s a nie 2 minuty i robic ogolnie na "dwie lampy". Kupilam sobie tez pedzelek do zdobien.
Ja mam teraz na paznokciach mix sweterkow, cieniowania, syrenki i ombre bo chcialam wyprobowac

na kursie spoko. 12.12 mam egzamin i w sumie caly kurs to juz przygotownie do tego egzaminu, tak ze robimy probne. Jak jest ustny to jest troche stresu, ale z czasem sie oswoje
super taka lampa mostkowa taki szybki czas utrwalania ja to wszystko mam na wzornikach ale też ćwiczyłam sweterki pare dni temu a masz top mat do nich? ja kupiłam taki zwykły lakier matowy nawierzchniowy i powiem Ci, że zdaje egzamin

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Hejaaa wstalam zaraz do pracy jejku wczoraj w kaulandzie coś się popsulo i z nawiewu leciało zimne powietrze! Mało tego nasza cukiernią jest przy samych drzwiach wiało i było zimno jak w lodówce chyba się troszkę przeziebilam dziś ma być to samo a ja 12 h
promyk! ja dopiero zobaczyłam, że mieszkasz z TŻ gratulacje!
Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Już się umówiłam z koleżanką, że ruszamy na zakupy ciuchowe I chcę sobie kupić taką maszynę do robienia smoothie, że nie trzeba tego nigdzie przelewać tylko zakręcasz buteleczkę i możesz zabrać ze sobą.

Takich jeszcze nie jadłam... chyba jakaś nowość :P

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Nie. Tak z doskoku chodzę :P Miałam kupic karnet na basen ale stwierdziłam, że jeszcze nie chce mi się chodzić

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Jakie ładne!

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Witam się z doskoku.

Jem dobrze, ćwiczę ładnie, schudłam ostatnio i jest okej

Wiecie może jak smakuje pyłek kwiatowy? Natknęłam się ostatnio w sklepie, czytałam o jego właściwościach ale zastanawiam się czy jest tak słodki jak miód
taka maszynka do smoothies pewnie fajna
fajnie, że ładnie jesz i ćwiczysz

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
ja kiedys jadlam miod z pylkiem kwiatowym. - sam pylek zdaje sie nie byl jakis slodki... tylko ze ja dostalam alergii - tak jak w lecie przy pyleniu drzew
hehehehe to dobrze zareklamowałaś myślałam, że to będzie jakaś dobra opinia pyłku a tu na końcu 'tylko dostałam alergii'

ja wczoraj z TŻ uwędziłam schabik myślę, że to się nadaje na dietę, bo zero chemii i zdrowie chude mięsko, nie?

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując