Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z buntem się zmagamy i na kolejne dzieciaczki czekamy -Mamusie VII-VIII 2013 cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-15, 18:16   #168
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Z buntem się zmagamy i na kolejne dzieciaczki czekamy -Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mydream_ Pokaż wiadomość
ja mialam wczoraj glupia sytuacje w sklepie.. Oliwka podeszla do jakiegos kolesia i do niego gadala "tato, tato" koles oblukal mnie od gory do dolu i mowi do Oli "no dziecko moge byc twoim tata " haha
głupią?? to cholernie miła sytuacja)))

Cytat:
Napisane przez Myszkaaaa83 Pokaż wiadomość
Witam sie,
zaglądam chociaz na chwile. Nikos od wczoraj zakatarzony ale nic wiecej nie doszlo wiec mam nadzieję ze na katarku sie skonczy. W nocy kiepsko spał co chwile sie budzil, w koncu wylądował u nas. O 7 rano sie obudzil, przymknelam oczy niby na chwile, budze sie patrze a tu 10 godzina A Nikos sobie leży miedzy mna a mężem. Nie wiem czy on tez spal czy tak grzecznie lezal 3 godziny a my spalismy

ELAINE jak sie.czujesz?

Lekarz mowil zeby odczekac 3 m-ce. Za tydzien mam wybrac wynik badania histopatologicznego i po okresie (swoja droga ciekawe kiedy go dostane) na wizyte do niego. Takze jeszcze sie upewnie czy wszystko ok i czy mozemy tak szybko. Tak ja bym chciała, mąż z tego co porozmawialismy to tez twierdzi ze nie bedziemy czekac. U nas jest taka sytuacja ze moglabym zalapac sie w miare dobrej pracy a ciąża raczej to skomplikuje. Ale chyba nie musze mowic co teraz dla mnie ważniejsze. Kiedys szerzej w klubie opisze.
zdróówka dla Nikosia. Oczywiście, sprawdźcie i nie czekajcie długo co ma być to będzie, bez nakręcania się. a praca swoją drogą, jak masz okazję to ją łap. W końcu nie wiadomo też, jak szybko się uda. A jak się uda, to się i w pracy potem ułoży.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;53463587]Zasnęłam z A. o 21, wstałam o 1 obudzona przez sfochowanego TŻa (szkoda gadać nawet), potem pobudka A. dwugodzinna i od 3 sortuję papiery..
A tak poza tym to znalazłam sposób na to, żeby mieć czas na wszystko - spać max. 4h/dobę.[/QUOTE]

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;53463717]Mój TŻ twierdzi, że jak idę spać o 21, to marnuję cenny czas na sprzątanie i dzięki temu nigdy nie wygrzebiemy się z syfu Zważywszy, że on oprócz powkładania do komody dokumentów nie zrobił nic, to trochę mam to w d. co mówi. Tym niemniej postanowiłam mu pokazać.[/QUOTE]

rozwalił mnie Twój mąż.
Chyba bym go czymś rzuciła, gdybym usłyszała taki tekst. Jak mu się nudzi, to niech sprząta i układa, jak śpicie.:P to szybciej się wygrzebiecie.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Dziewczyny które stosowaly Berodual. Czy po nim zdarzało się Wam zamienić go na mucosolvan? Czy stosowalyscie Berodual aż do wyleczenia?
tak długo, jak pediatra kazała. czyli zawsze to był z tydzień. Jak już musieliśmy.
Pokaż kołyskę

Pisze post od rana :P także oby się chciał wysłać.
Zaraz idę do klubu zobaczyć meble .

aaa któraś pisała o przeczyszczeniu zmywarki i pralki sodą oczyszczoną. Perse chyba Ty? Poproszę o przepis jeszcze raz.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Stokrotka: do roboty!! tak dobrze Ci szło z tym odchudzaniem!!

Cytat:
Ja też nie jadłam nigdy mięsa z jelenia czy innych dziko żyjących zwierząt.
Cytat:
Ja chyba też bym nie zjadła. Jeszczd może z dzika bym sprobowala, bo to jakiś taki blizej swiniowaty zwierz :-D ale z jelonka, sarenki jakoś by mi chyba nie przeszło, jak i z kozy bym nie zjadła. Jak Olkowi parę razy królika gotowalam, to wcale nie miałam ochoty próbować.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;53467890]Ja też nie i nie zjadłabym, bo tak ogólnie nie lubię mięsa za bardzo, a jak już, to wieprzowina, drób, od bieeedy wołowina, ale nie lubię eksperymentować. Za to mój TŻ bez problemu zje kiełbasę z jelenia, konia czy kangura (były kiedyś u nas takie).[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
Mięso z młodego jelenia jest meeeeeeeega dobre. Zwykłe kotlety takie jak schabowe. Nawet byście się nie zorientowały, że to dziczyzna Z dzika i starych wiekowo zwierząt jest ohydne więc też nie jadam
Dziczyzna - w sensie nie z dzika, a ogólnie z dziekiego zwierza smakuje inaczej. Zaskakująco nie lubiłam nigdy mięsa, ale właśnie z dzika czy z jelenia/sarny bardzo mi smakowało. Mój tata jest myśliwym, więc u nas zawsze było więcej dzikiego mięsa niż takiego ze sklepu.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora