2015-11-15, 19:44
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
|
czekam na foto małe dzieci są super 
Cytat:
Napisane przez Copper
Miło wiedzieć, że nie tylko ja mam  Mam 165cm wzrostu i ok 90kg wagi, trochę już się nie ważyłam, może jutro to zrobię. Jakieś 1.5-2 lata temu chodziłam do pani dietetyk, dzięki której w niecałe pół roku schudłam około 15 kg, można więc powiedzieć że zdrowo. Potem jednak przyszly wakacje, ona wyjechała, potem ja, potem znowu coś się działo i w efekcie przytyłam 10kg. W niecałe 3 miesiące. Było mi wstyd do niej wrócić, wydawało mi się, że wiem już jak jeść (miałam przepisy itp), ale z perspektywy czasu wiem, że to nie jedzenie było kluczowe tylko spotkania z nią raz na tydzień, potem raz na 2 tyg. Bo jak już wspominałam, mój problem leży w głowie, mam wszystkie objawy tzw. binge-eating. Rozmawiając z nią o tym było mi łatwiej trzymać się ustalonego jadłospisu, wiedziałam, ze jak mam dołek to mogę do niej napisać itp.
|
myślę że każdego nachodzą takie myśli ale łatwo nie znaczy lepiej. Ewidentnie problem leży w Twojej głowie. Teraz możesz spowiadać się nam, może to pomoże? 
Cytat:
Napisane przez Veiovis
Melduje turbo wyzwanie, a na dokladke piwo zeby nie bylo tak pieknie 
|

Cytat:
Napisane przez StupidAlice
|
co się stało? 
melduję 45 minut ćwiczeń.
|