Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-15, 19:44   #4106
ranka92
Raczkowanie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj pierwszy raz u mojej Chrześnicy
Booooziu, wrzucę Wam później fotki do Klubu jak chcecie Malutka taka, cały czas śpi, budzi się tylko na szame
czekam na foto małe dzieci są super

Cytat:
Napisane przez Copper Pokaż wiadomość
Miło wiedzieć, że nie tylko ja mam Mam 165cm wzrostu i ok 90kg wagi, trochę już się nie ważyłam, może jutro to zrobię. Jakieś 1.5-2 lata temu chodziłam do pani dietetyk, dzięki której w niecałe pół roku schudłam około 15 kg, można więc powiedzieć że zdrowo. Potem jednak przyszly wakacje, ona wyjechała, potem ja, potem znowu coś się działo i w efekcie przytyłam 10kg. W niecałe 3 miesiące. Było mi wstyd do niej wrócić, wydawało mi się, że wiem już jak jeść (miałam przepisy itp), ale z perspektywy czasu wiem, że to nie jedzenie było kluczowe tylko spotkania z nią raz na tydzień, potem raz na 2 tyg. Bo jak już wspominałam, mój problem leży w głowie, mam wszystkie objawy tzw. binge-eating. Rozmawiając z nią o tym było mi łatwiej trzymać się ustalonego jadłospisu, wiedziałam, ze jak mam dołek to mogę do niej napisać itp.
myślę że każdego nachodzą takie myśli ale łatwo nie znaczy lepiej. Ewidentnie problem leży w Twojej głowie. Teraz możesz spowiadać się nam, może to pomoże?

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Melduje turbo wyzwanie, a na dokladke piwo zeby nie bylo tak pieknie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 10 km bieg, miała być jeszcze przerwa ale TŻ mi ciśnienie podniósł
co się stało?

melduję 45 minut ćwiczeń.