Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 07:57   #2092
danika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
zamówilam 2 staniki... mam dosc tych co mam, gniecie mnie i beznadziejnie cycki sie ukladaja bralam na stronie Alles, kupowalyscie tam kiedys? wychodzi mi 80J ja pierdziele, mam nadizjee, ze nie pokickałam nic w rozmiarówce i ze mozna wymienic jakby co...

ja miałam do karmienia od nich dwa staniki i byłam zadowolona, w sumie mam nadzieje, ze teraz wykorzystam

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Nie pisałam, bo źle się czułam, w piątek pojechaliśmy z TŻ nawet na IP, bo strasznie mnie brzuch bolał, na szczęście to tylko niestrawność, ale bałam się, bo po tej podróży i samolocie mogło coś się wydarzyć... Niestety miałam pecha, bo trafiłam na mega wypalona zawodowo położna, która skutecznie odstraszyła mnie od rodzenia w tamtym szpitalu

Włosy pisałyście wcześniej o włosach, tez miałam mega problem z wypadaniem, obcięłam jakieś 10 cm, kupiłam szampon Long4lashes p.wypadaniu i jest zdecydowanie lepiej, polecam

no to może i lepiej, ze cię odstraszyła teraz a masz jakiś inny szpital wytypowany?

moje włosy lubią być w ciąży są ładne, nie wypadają i nie przetłuszczają się
za to po porodzie wypadały mi pół roku i co gorsza wyprostowały się (mam normalnie kręcone, taki luźny skręt) i nie mogłam sobie z nimi poradzić więc obcięłam z takich do łopatek do długości za ucho. Gdzieś po 1,5 roku dopiero zaczęły się kręcić.
Moja fryzjerka twierdzi, że to często się zdarza...

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Cos Ty ja na mojego psa wołam "sajko" od ang psycho haha [emoji12]
haha sajko fajnie

danika jest offline Zgłoś do moderatora