2015-11-16, 07:51
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
Napisane przez malinka9191
Dzień dobry 
Ale wczoraj wieczorem Księżniczka mi szalała, brzuch mi tak falował z każdej strony jak jeszcze chyba nigdy. Tatusia skopała po ręce, po twarzy a potem po plecach  Chyba z 2 godziny tak tańcowała, a jak chcieliśmy nagrać to przestawała na chwilę i po schowaniu aparatu impreza rozkręcała się na nowo 
|
moja też tak robi, 3 razy wczoraj próbowałam nagrać i 3 razy siedziała cicho. Tylko wyłączyłam kamerę a tu tańce hulanki swawole :P po kim to takie złośliwe??
Cytat:
Napisane przez mira81
Mam takie pytanie do dziewczyn z przodujacym lozyskiem..mocno czujecie swoje dzieciaczki? Bo u mnie w ostatnim czasie jest taki szal cial i podskakiwanie brzucha ze zaczynam sie zastanawiac czy to normalne.. bo wszyscy mowia ze niby jak lozysko z przodu to nie odczuwa sie tak mocno ruchow. Az jestem ciekawa co by bylo gdybym miala lozysko z tylu..
|
ja też mam z przodu ale jak młoda świruje to brzuch skacze i z każdym dniem jest to coraz bardziej widoczne bo dziecko jest coraz większe 
witam się z rana, zaspaliśmy dzisiaj i młody pojechał dopiero na drugą lekcję... oczywiście wina TŻ bo gdyby mnie nie budził tym cholernym kaszlem to pewnie bym wstała a nie wyłączyła budzik i poszła spać dalej... no ale przynajmniej zaczął coś robić w kierunku wyzdrowienia więc jeszcze go nie zabiję :P
pogoda do kitu, wracam do łóżka
udanych wizyt, badań, spotkań itp
|
|
|