Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarnowłose;)
Wątek: Czarnowłose;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-22, 12:12   #861
suonce18
Raczkowanie

Dot.: Czarnowłose:)

A ja się wczoraj właśnie przefarbowałam na czarno i szczerze mówiąc nie zamierzenie ,bo miał wyjść ciemny brąz, no a... wyszedł odcień ciemniejszy. W sumie mogłam się tego spodziewać po palette, no ale nie jest źle... Tzn narazie czuję się jeszcze troszkę "obco" w tym kolorze, ale znając mnie szybko się pewnie przyzwyczaję Tak jak w zeszłym roku, kiedy pierwszy raz z ciemnego blondu /z jasnymi pasemkami/ czyli innymi słowy tak naprawdę jasnego blondu ,przefarbowałam się na ciemny brąz właśnie i uważam,że nawet lepiej mi było w tym kolorze niż w blond. Niestety farba się szybko zmyła. Ciemne włoski zawsze bardzo mi się podobały u innych, a mnie się zawsze wszyscy dziwili ,że naturalne mam blond, skoro mam ciemną oprawę oczu i raczej nie jasną karnację. Niestety nie mam obecnie aparatu, bo chętnie wkleiłabym foty ,żeby wam pokazać jak wyglądam i zebyście oceniły ,ale jak tylko uda mi się zdobyć to zaraz wrzucę przed i po i powiecie co myślicie
Teraz właśnie szykuję się na imprezę i myslę jaki makijażyk sobie zrobić, raczej dość mocno podkreślone oko ,bo się lepiej czuję ,zresztą do tej czerni teraz to wydaje mi się,że lepiej mocniej niż łagodniej... No tylko tak myślę, czy smoky eyes ,czy... może mi coś doradzicie , jak wy się malujecie np ? pozdrawiam !
suonce18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując