2007-09-22, 12:55
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wczesnojesienny wątek Darii :]
Cytat:
Napisane przez cmoksia
*Constance Carrol, pojedynczy cień biały matowy, zuzycie minimalne, nie ma wgłębień, pudełko porysowane od leżakowania z innymi kosmetykami
*Manhattan Briliant Fusion to podwójny produkt: puder w kamieniu i róż. Wariacja trzech komponentów pudru i różu użyta razem zapewnia wyjątkową zmienność kolorów, złote drobinki zostały przezemnie starte, zuzycie oceniam na 40%, nie ma wgłebień wszystkie kolory równomiernie starte. Do malowania uzywałam duzego pedzla, a tego zalaczonego przez producenta, zabrudzły drobinki pudru wiec go wyprałm. Najchetniej wymienię na jakiś róż lub puder.
on jest ciepły? nadaje się do jasnej cery czy raczej do ciemnej?
*Carlo Di Roma paletka 8 cieni FIVE. ZuZycie każdego bardzo małe, niektóre tyko maźnięte dla sprawdzenia koloru. Kolory widac na zdjęciu, z tym, ze w rzeczywistości są żywsze wyszły tam dosyc szaro.
KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16841
*Mildness delikatne, wygładzajace mleczko dopielęgnacji ciała, przeznaczone do każdego rodzaju skóry, wzbogacone proteinami mleczymi oraz etraktem z wisni. Butla ma 500ml Dlatego moge zrobic odlewke 250ml do opakowania po balsamie Jonson's Holoday skin (dokładnie wymyte).
|
Zastanowiłam sie dłużej i stwierdziłam, że najbardziej podobają mi się:
7. koralowy błyszczyk Lancome Star Gloss nr 224, zużyte ok 40-45%
52. pzeciwbakteryjny płyn na wypryski z drzewa herbacianego Oriflame, niewielkie zużycie
61. paleta 5 ciepłych kremowych cieni Oriflame Browns & Olives, ubytek 5-10%
G 50. próbka podkładu ArtDeco Natural Finish Foundation nr 30
No i tak mi sie wydaje że to co wybrałaś u mnie to za dużo. Jakie jest twoje zdanie??
|
|