Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - puder Shiseido i Cils Booster Lancome
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-01-02, 16:44   #2
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Re: puder Shiseido i Cils Booster Lancome

Co do bazy Cil Booster wypowiadac się nie będę bo takowej nei posiadam... i wydaje mi się że w Polsce jej sie nei zdobedzie, może po prostu producent jej nie włączył do oferty. Ja mam bardzo jasną - wampirkową wręcz karnację - i używam właśnei L1 - nie masz się co obawiać, efektu gejszy nie będzie na pewno, bo on prawie wcale ni edaje koloru, ten efekt rozświetlenia jest bardzo delikatny i dyskretny. Co do stosowania? Hmmm... tego nei wiem dokladnie, mogę powiedzieć jak ja to robię jeśli nakładam go na podklad to zawsze najpierw delikatnie pudruję twarz sypkim, dopiero na to kłade shiseido. Jesli nosze go ze soba w ciągu dnia, to najpierw zbieram sebum z twarzy bibułką a potem nakładam Luminizing Powder. Myslę ze skoro nie używasz podkładu to chyba możesz ten puder spokojnie nakładać na twarz bezpośrednio, wydaje mi się że nie musisz używać wcześniej sypkiego (choć to zapewne przedłuzy trwałość całego makijażu...). Efektu gejszy nie będzie na pewno

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując