Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomoc ,,modowa''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 16:07   #1
maaaaaaaciek
Przyczajenie

Pomoc ,,modowa''

Witam , po krótce przedstawię swoją sytuację . Mój styl do tej pory to bluza z kapturem + dresy z lekka progresją na dżinsy styl ewidentnie sportowy zero elegancji bezguście totalne , ale za to bardzo wygodnie. Po krótce kierowałem się słowami piosenki znanej i lubianej Christiny Aguilery ,, I am beautifull no matter what they say ....''
Trochę lat minęło , wstąpiłem do paru organizacji / klubów gdzie pasowałoby trochę inaczej wyglądać , nastawienie do życia również się zmieniło ....

Decyzja zapadła postanowiłem zmienić swój wygląd ,pardon styl ubierania i pojawiają się schody. Jestem raczej typem samca , który paznokcie obcina siekierą , nie orientuje się co do mnie pasuje i jak to w ogóle wszystko ugryźć . Próbowałem czytać poradniki , ale dla mnie żółte spodnie i rurki to dość mocna przesada.

Nie chce wyglądać jak facet który klepie innych facetów po tyłkach , ale nie chce też wyglądać jak gówniarz z pod bloku , czyli tak jak do tej pory. Nie potrzebuje pomocy profesjonalnej stylistki , nie chce wyglądać jak dziwadło , po prostu potrzebuje zwykłej rady , cos w stylu wrzucam swoje zdjęcie i ktoś i nakieruję we właściwą stronę , taki coaching modowy , a może jakaś dobra dusza która interesuje się i pasjonuje tematyka amatorsko by mi jakoś pomogła , bo powiedzieć ze czuje się jak dziecko we mgle to mało.

Zleży mi na prostym , przyjemnym dla oka i nie rażącym stylu , ale nie na gejozie

Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny . Za nakierowanie na strony , na osoby , czy cokolwiek z każdej formy pomocy się ucieszę

Jak napisałem temat w niewłaściwym dziale itd , to przepraszam Ciężko ogarnąć forum dla kobiet
maaaaaaaciek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując