2015-11-16, 16:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Napisane przez madzixx88
hehe to prawda  ale niektórych rzeczy nie da się przyspieszyć..
ja mam ten rosołek 
dziś dam jarzynową z cielęciną 190 g to Ci powiem czy ma grudki
co do kaszki to też wiem ile wody daję a potem jak zostawi to przekładam tę czesc do nakrętki od butelki z podziałką i sprawdzam ile zostało  dziś np ze 150 ml wody była robiona a zostawiła 40 ml no ale gotowej kaszki 
|
To jernak malo precyzyjne pomiary 
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53476277]Przerypane z tym jeczeniem...
Mojej chyba drugi zab idzie bo tak sie wczoraj poryczala wieczorem strasznie az suszarke wyjelismy.albo ze zmeczenia,bo nie usnela normalnie tylko sie wybudzala co moment z rykiem. I paracetamol rady nie dal od kilku dni jej butle proponuje i dalej dupa. Bo myslalam,zeby ja mm dokarmic, nie ma szans.z moim smoczek gryzie chwile,nie umie zassac,a z mm wypluwa od razu i sie drze. Zalamka [/QUOTE]
Naprawdę współczuję bardzo :-*
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53476399]O dzięki za odpowiedz, cenne wskazowki tez mam wrazenie ze jak tylko moją obserwuję to ona z wiekszym sensem się porusza niz jak TZ za nia gania i ja przestawia co chwile.
Ale mam dzis dola,moze jak Wam napusze to se pójdzie precz...?[/QUOTE]
Dawaj. Co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez kamilove
chętnie, może być i jutro  oby tylko nie padało
podobno w niektórych roskach są tańsze niektóre kosmetyki, jak jest jakiś w pobliżu np hebe to ma niższe ceny, ponoć spowodowane to jest konkurencją
no bacik Ci się należy jak nic, do lekarza powinnaś iść skoro leki nie pomagają  i dziękuję, że pytasz już jest lepiej, trochę zawirowań mieliśmy ale co nas nie zabije to nas wzmocni wiadomo
rozumiem Twoje obawy, ja mam takie podejście jak Ty, też nie chciałabym pomieszkiwać u teściów, mam nadzieję, że uda Wam się sprawnie przeprowadzić
kupiłam ten korektor, ładnie oczko rozświetla  szkoda tylko, że nie kryje  no ale nie takie ma zadanie.. pędzle podobno jakieś są na liście ale tylko lovely
|
Dzięki za odp :-*
Ja użyłam tego korektora i wg mnie kryje. Na pewno lepiej niż lumi magique
Cytat:
Napisane przez blackberry89
A i jutro na hybrydki ide 😊 razem z kolezanka to 3h laby 😃 raz na rok sie nalezy he he 😉
|
Super 
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Mamy zabka!!! Dzieki wiolce wiem bo mi przypomniala zeby spr czy dzwoni lyzeczka i watpilam a tu dzwoni! 
Idziemy na spacerek 😆
|
Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez nancy822
DOMIMA miło, że o mnie wspomniałaś  My żyjemy  Podczytuję Was ale nie umiem się wbić.
Arturkowi wyszła górna prawa dwójka, lewa jest tuż tuż. Marudny przez to ale nie narzekam  W weekend byliśmy u moich rodziców i wszyscy pod wrażeniem jakich postępów dokonał Artek w ciągu 2 tygodni. Sama jestem w szoku jak on szybko się rozwija 
U to tyle u nas, nic ciekawego.
Black gratki ząbka!
|
Gratulujemy ząbka!
|