Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 17:50   #114
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez maggie_91_ Pokaż wiadomość
Ja staram się kurde nadążać, czytać, ogarniac, dopasowywać informacje do Waszych nickow, ale już wiem, że będzie trudno, ale się nie poddam!
Na razie siedzę w necie i przeglądam różne oferty na podróże poslubne, choć pewnie z racji nienormowanych godzin pracy będziemy musieli zdecydować się na coś spontanicznego w sierpniu :p a Wy coś myślicie nt podróży poslubnych?
Edit: apropo wanny- bardzo cierpie że w moim przyszłym mieszkaniu będę mieć mikroskopijna łazienkę, choć chyba pomyślę coś nad sciankami dzialowymi żeby je zmienić, bo wanny też mieć nie będę
Nas po ślubie czeka remont, więc o podróży poślubnej nawet nie myślimy. Może wyskoczymy gdzieś na weekend

Ja mam w domu i wannę i prysznic. Zdecydowanie wolę to drugie. Dla mnie wanna może nie istnieć

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Heeej
Witam nowe
My idziemy dzisiaj ekipą pracowniczą na pubquiz, w końcu się zmobilizowaliśmy! zaraz będę robić kruche ciacha
Co to?

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
AAa,cześć Ostatnio tak się zastanawiałam patrząc na fb,czy już Ci się poukładało wszystko a tu widać lepiej niz myslalam.

Witam w nowym wątku Widzę,że u mnie wyznacznikiem tego w jakim etapie swojego życia jestem (czy sesja czy nie) jest to,czy jestem w topgadułach,czy nie :d Aktualnie mnie nie ma,co może świadczyć,że mam swoje życie

Co do filmiku,to wyłączyłam po 3 minucie,ale tż chciał obejrzeć do końca Strasznie pusta lasencja,nawet nie chodzi o same wymagania,bo powiedzmy,że sporo kobiet patrzy na substytuty tego co ona (zaradność,ambicja itp),ale wymagania typu MIN 10 LAT STARSZY i KONIECZNIE DZIALALNOŚĆ GOSPODARCZA mnie rozwaliły. Ciekawe czy wolałaby działacza prowadzącego warzywniak od dyrektora banku

Wróciliśmy z oglądania modeli obraczek Będą piękne,do 10 dni będą odlane w złocie i musze przyjść jeszcze raz żeby pokazać gdzie chcę brylancik. Pan modyfikowal jeszcze przy mnie,wiec są w każdym milimetrze zrobione pod nas i dla nas
Nie mam życia

Jak będziecie już mieć obrączki to koniecznie się pochwal!

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora