2015-11-16, 17:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez maggie_91_
Ja staram się kurde nadążać, czytać, ogarniac, dopasowywać informacje do Waszych nickow, ale już wiem, że będzie trudno, ale się nie poddam! 
Na razie siedzę w necie i przeglądam różne oferty na podróże poslubne, choć pewnie z racji nienormowanych godzin pracy będziemy musieli zdecydować się na coś spontanicznego w sierpniu :p a Wy coś myślicie nt podróży poslubnych? 
Edit: apropo wanny- bardzo cierpie że w moim przyszłym mieszkaniu będę mieć mikroskopijna łazienkę, choć chyba pomyślę coś nad sciankami dzialowymi żeby je zmienić, bo wanny też mieć nie będę 
|
Nas po ślubie czeka remont, więc o podróży poślubnej nawet nie myślimy. Może wyskoczymy gdzieś na weekend 
Ja mam w domu i wannę i prysznic. Zdecydowanie wolę to drugie. Dla mnie wanna może nie istnieć 
Cytat:
Napisane przez tetrikk
Heeej 
Witam nowe 
My idziemy dzisiaj ekipą pracowniczą na pubquiz, w końcu się zmobilizowaliśmy!  zaraz będę robić kruche ciacha 
|
Co to? 
Cytat:
Napisane przez lolusl
AAa,cześć  Ostatnio tak się zastanawiałam patrząc na fb,czy już Ci się poukładało wszystko a tu widać lepiej niz myslalam.
Witam w nowym wątku  Widzę,że u mnie wyznacznikiem tego w jakim etapie swojego życia jestem (czy sesja czy nie) jest to,czy jestem w topgadułach,czy nie :d Aktualnie mnie nie ma,co może świadczyć,że mam swoje życie 
Co do filmiku,to wyłączyłam po 3 minucie,ale tż chciał obejrzeć do końca  Strasznie pusta lasencja,nawet nie chodzi o same wymagania,bo powiedzmy,że sporo kobiet patrzy na substytuty tego co ona (zaradność,ambicja itp),ale wymagania typu MIN 10 LAT STARSZY i KONIECZNIE DZIALALNOŚĆ GOSPODARCZA mnie rozwaliły. Ciekawe czy wolałaby działacza prowadzącego warzywniak od dyrektora banku
Wróciliśmy z oglądania modeli obraczek  Będą piękne,do 10 dni będą odlane w złocie i musze przyjść jeszcze raz żeby pokazać gdzie chcę brylancik. Pan modyfikowal jeszcze przy mnie,wiec są w każdym milimetrze zrobione pod nas i dla nas  
|
Nie mam życia 
Jak będziecie już mieć obrączki to koniecznie się pochwal!
|
|
|