Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca licencjacka- problem - co nowego wnieść do znanego już zagadnienia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 18:24   #1
pelargonie
Raczkowanie

Praca licencjacka- problem - co nowego wnieść do znanego już zagadnienia?

Cześć dziewczyny! Może mi pomożecie.. Muszę zabrać się za pracę licencjacką. Wybrałam sobie temat ,,Negocjacje jako sposób rozwiązywania konfliktów oraz podstawowy mechanizm osiągania porozumienia''. No i moja praca nie będzie badawcza, ale promotor spytał mnie, jakie w takim razie będzie novum w mojej pracy. Coś nowego o negocjacjach, coś ciekawego, nie tylko odklepanie z książek.. No i siedzę, szukam, myślę i nic! ;/ Zastanawiam się nad zmianą tematu, ale w obszarze ZZL ( Zarządzanie zasobami ludzkimi) jest ciężko znaleźć coś interesującego. I jestem w kropce. Może macie jakiś pomysł?
Ogólnie jestem przerażona, przerasta mnie to. Wszyscy mają jakieś pomysły, a ja nie. Jestem ogarniętą osobą, zawsze dawałam sobie radę we wszystkim, studia nie stanowiły dla mnie problemu, a tu raptownie mam problem z pracą licencjacką.. Mam taką pustkę. Jest mi źle. Dziewczyny mają jakieś fajne tematy, a ja taki jakiś sobie wybrałam i nie umiem znaleźć nic ciekawszego. A jak już chcę o tym pisać, to się zastanawiam, co nowego wymyślę w mojej pracy.
Może mi w jakiś sposób pomożecie, bo samej przed sobą mi głupio.
pelargonie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując