Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016:) Część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 20:19   #1549
monikmi
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość

A monikmi jak teściowa się zachowywała?
Chciała iść na usg ze mna, powiedziałam że mam przez pochwę i się krepuje a wracając całą drogę płakałam i powiedziałam że nie chce rozmawiać, więc i ona milczała. Obraziła się że sie nie zwierzam

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
super gratulacje , mój teraz popatrzyłam waży 385g, troszkę mniejszy Leż i odpoczywaj, wszystko zwal na hormony ciążowe
Cieszę się, że porozmawiałaś z mężem i wszystko się wyjaśniło

Przyszła mi paczka z butelkami
Troszkę lżejszy bo i termin porodu masz późniejszy, więc właściwie wszystko tak jak powinno być które butelki wzięłas? ja też mam z aventu, podgrzewacz kupię z chicco bo pasują i cena nie wygórowana

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Monikmi kochana zdrowka dużo i oby te leki pomogły i nie była potrzebna operacja.
Operacja mnie nie uniknie, bo to co urosło już się nie wchłonie byle nie w ciąży a po, wtedy jakoś przeżyje

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Monikmi oj tam. Przynajmniej podbudowal się chłop
Hihih, można to sobie i tak tłumaczyć kupił złoto na zgodę więc trochę mu wybaczę, przynajmniej część a jak popracuje nad sobą to i wybaczę pewnie resztę, o ile będzie milszy Faktycznie, ten brak seksu przez kilka miesięcy dobija jak tak się pomyśli że ile to czasu... ale Tż powiedział że on nie jest jakimś dzikusem i rozumie że moje zdrowie najwazniejsze więc juz progress jest

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora