2015-11-16, 20:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Co tu się dzieje, nie wierzę!Silver89 - gratulacje 
Nie przejmuj się betą, znajoma miała 7 mlU/ml, gdzieś w 3 czy 4 tygodniu. Także Twoja beta jest jak najbardziej prawidłowa
Cytat:
Napisane przez Fantasmagori
pewnie że każda okazja dobra
U nas:
Jak nie w grudniu to w styczniu mam urodziny a TŻ imieniny
W lutym walentynki
w marcu Wielkanoc
w kwietniu urodziny mojego Taty
w maju mamy rocznicę zaręczyn i ślubu
w czerwcu mam imieniny
w lipcu moja mama imieniny
w sierpniu TŻ urodziny
potem yyy...nic, żadnej okazji nie mamy aż do grudnia
Wniosek: muszę zajść w grudniu teraz Bo już przegapiłam w tym roku wszystkie okazje
|
Ja swoje imieniny mam w lipcu, więc już za późno.
Teraz celujemy w sierpień i wrzesień, ale nie mamy żadnych okazji. I dobrze, po tą pierwszą okazją będą urodziny malucha A gdyby się nie udało, to w październiku ja mam swoje urodziny 
Cytat:
Napisane przez Ewula88
Ja mam zamiar w tym cyklu zaciążyć i przekazać dobra nowinę mężowi w dniu jego urodzin 14.12 wtedy powinnam już być terminie spodziewanej @ to jest mój cel, a będziemy wtedy w Pradze wiec będzie romantycznie i cudownie  musi tak być tylko to mnie trzyma.... I wszystkim gratuluje bety pozytywnej!!!
|
Też chcę powiedzieć mojemu mężowi w jego urodziny - 11.12. Wtedy będę już kilka dni po spodziewanej @, oby tylko się udało 
Cytat:
Napisane przez BlueEyesMonster
Witajcie
Podczytuję Was od tygodnia i bardzo chciałabym dołączyć do wątku
To nasz pierwszy cykl starań. Mam 30 lat, więc już czas najwyższy zostać mamą. Owu miałam 10 dni temu (potwierdzone na usg). Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam już test, ale wyszedł negatywny. teraz nie testuję, aż do czwartku (29dc). No chyba, że wcześniej będzie @ ...
Przyjmiecie mnie do grona staraczek?  Jestem przygotowana.
Zakupiłam termometr, założyłam sobie konto ma ovufriend, ściągnęłam aplikację na telefon i zakupiłam polecane przez Was testy pepino
|
Jasne, że tak Witaj 
Cytat:
Napisane przez Kasmina
jutro dam znać- czy zrobiłam i co tam zobaczyłam. marze o II 
|
Kochana, to, że Ty zrobisz ten test to my wiemy Jest to pewne jak w banku, ale na wynik będziemy niecierpliwie czekać! 
Cytat:
Napisane przez Fantasmagori
Wow faktycznie  Ale pędzimy, zaraz będziemy 2 część zakładać[COLOR="Silver"]
|
Zgłaszam się na ochotnika do założenia drugiej części 
No lecimy z tymi postami jak burza! Pamiętam początki tego wątku, takie niemrawe były, zaledwie kilka postów na dzień, a dzisiaj to prawdziwy armagedon 
Cytat:
Napisane przez justyna1406
|
Aż się wzruszyłam na taki plan Chyba każda z nas o nim marzy. My również chcielibyśmy powiedzieć w święta, ale tylko rodzicom, całej reszcie powiemy po 3 miesiącach.
Nam też zawsze życzą powiększenia rodziny, więc byłby to idealny moment. Ale by im kopary opadły
Cytat:
Napisane przez nusia00
zadzwoniłam do ginekologa- endokrynologa w związku z bromergonem. Odebrała recepcjonistka i powiedziała, że ona nie wie a doktor jest zajęty bo ma dużo pacjentek jeśli chce moge przyjść na koniec. Wiadomo ja panikara od razu poleciałam i nie żałuje  bo zrobił mi przy okazji usg i zobaczyłam mojego malutkiego dzidziusia (była to malutka kropeczka na ekranie) ale tyle szczescia, że szok 
|
Jejku, już widziałaś swoją fasolkę Super!
Cytat:
Napisane przez monika0185
Byłoby bosko[emoji12] też na telefonie podczytuje. Dzisiaj to miałam w pracy leniwy dzień dzbana... oj ale bym już chętnie posiedziała w domu na zwolnieniu [emoji12]
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
|
Oj tak, gdyby nie telefon to byłabym nieźle w tyle
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela
3majcie i za jutro, żeby zrobili mi badania!
|
Kochana, trzymamy mocno kciuki!
Cytat:
Napisane przez mysza93
3 chłopaczki (chyba!)  było 7 albo 8 ale zmarzły na dworzu i umarły
|
O jej 
Szkoda, że nie zabraliście jej do domu, było by więcej pociech
|