Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem do Sylwestra schudniemy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 20:47   #642
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Ania86 wyprobuje na pewno ale bez tego serka topionego ja dodaje troche mleka dla delikatnosci i konsystencji
A sniadanie to ja jadlam o 6 rano, wiec slabo wchodzi jak jem o 9 czy cos to inaczej to wygląda
Jak praca fajna jest to pewnie, nie ma co narzekac, chociaz wiadomo... Boli, ze tyle czasu sie marnuje
no to fakt, że im wcześniej je się śniadanie tym gorzej wchodzi też tak mam choć i tak staram się, żeby było konkretne i najwyżej wciskam na siłę

czy fajna to się jeszcze okaże
ale przynajmniej wiem za co robię. Bo w poprzednich pracach-nie dość że lipne były, to jeszcze jak nadchodził dzień wypłaty to nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać
no mam nadzieję, że będę zadowolona, choć na razie trochę mnie przeraża ta praca, no ale początki zawsze są ciężkie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
ania89-ale bido dojazd masz długi...współczuje...
no niestety. A generalnie miałam pracować w innym salonie, który miałabym dużo bliżej,a na ostatnią chwilę się dowiedziałam, że jednak gdzie indziej no ale cóż zrobić, jak mus to mus.

W końcu miałam dietetycznie dzień na + i 35min na rowerku zaliczyłam, pomimo zmęczenia
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora