2015-11-16, 21:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia
Nigdy bloku czekoladowego nie jadłam 
|
Żałuj
Cytat:
Napisane przez monikmi
Maluszek rośnie -waży 498g i wszystko u niego w porządku.
|
Bardzo się cieszę, że synuś zdrowy i sytuacja z mężem pogodzona!! Życzę Ci teraz dużo zdrówka i cierpliwości do tego leżenia tym przesunięciem terminu w ogóle się nie przejmuj mało które dziecko rozwija się książkowo 
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
pampuchy,parzaki- w zależności od regionu
|
Pampuchy 
Cytat:
Napisane przez monikmi
Normalnie bym nie uwierzyła, ale skoro były meile no to troche wyszłam na głupka... nawet troche bardzo.
|
najważniejsze, że to nic poważnego niech mąż wybaczy Twojemu kalafiorowi!
Cytat:
Napisane przez misia880
Takie pieczenie, kłucie.. no nie wiem 
|
Może to zgaga?
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
Bardzo się one po porodzie u Was zmieniły/ zmalały?
|
Są ciut większe ale za to mniej jędrne jednak nie przeszkadza mi to bo mąż je uwielbia 
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Ja się Wam przyznam że nienawidzę nakładać balsamow,kremów itp.
Jeszcze ani razu nie posmarowalam ciała 
|
myślałam, że czytam o sobie. Nie lubię tego uczucia kiedy wykąpię się i za chwile nakładam na siebie jakąś chemię.. może dlatego, że moja skóra tego nie wymaga bo bez balsamów jest nawilżona.
Cytat:
Napisane przez Darkanddark
Panna jest mała, ale zdrowa.
|
Strasznie się cieszę koniec z zamartwianiem się!! Dużo odpoczywaj i zdrowo jedz 
Cytat:
Napisane przez Bonku
mały waży 637g ale jestem zawiedziona bo mimo ze wspomnialam i przygotowałam bożene to nie zaglądnał mi do szyjki..
|
Ale duży chłopak!! Bonku tak lubisz się badać na samolocie, że Ci smutno bez tego? jakby mój mnie nie zbadał to zapisałabym w kalendarzu! no tak rozumiem-ogarnęłaś podwozie, a on nawet nie spojrzał jak się postarałaś
|
|
|