Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 21:56   #3204
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez Antymionka Pokaż wiadomość
W fabryce AA na vichy ani lrp nie bylam nigdy. Jak będzie jakies to mozesz dać mi cynk, wybierzemy sie razem . A co bylo na takim szkoleniu?
nie, ja juz teraz nie chodze conajmniej 2 lata nie pracuje juz "w kosmetykach", teraz w zawodzie, tzn teraz aktualnie na macierzynskim jestem, ale jeszcze tylko troche
Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Tego nie miałam chyba, miałam Perfection Lumiere, Lift Lumiere, Jakiś żelowy w kompacie i coś jeszcze ale już nie pamiętam. Wszystkie jak dla mnie miały tragiczną trwałość, na wyjście do sklepu w to i spowrotem ok, ale na cały dzień poza domem nie ma opcji, a nie tego oczekuje od podkładu za ponad 200 zł. Fakt kolorystyka świetna.

Korektor pod oczy też nie miło wspominam, bo strasznie suchy był i wchodził w zmarszczki mimiczne mocno.
Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Chanel Perfection Lumiere Long kolor 010
jednak co skóra to opinia
a ja tak jak pisalam- lubie jeszcze inny podklad
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
To ta sama baza Burberry co była w tych 3 miniaturach? Zarzucisz linkiem?:brzydal :
Never znasz ten zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...oluto-edp.html ?
Znam ta velantine jasna, z takim pudrowym kwiatkiem z przodu.
Pytam, bo na jednym z blogow trafilam na te perfumy a pierwszy raz je widze kurcze, ja sie nie znam na perfumach, czytalam co to jest oud, ale ten oud pachnie w kazdych perfumach tak samo, tzn od razu czuc ze to zapach oudowy?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora