Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polka i Kurd
Wątek: Polka i Kurd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 23:44   #1029
Mcia30
Przyczajenie

Dot.: Polka i Kurd

Cytat:
Napisane przez Cindorella Pokaż wiadomość
No jednak z zadnymi sinikami czy podbitym okiem nie chodziłam i po tych wydarzeniach mieliśmy wiele kłótni i to jeszcze gorszych i kończyły sie one tym ze on przychodził żeby normalnie porozmawiać w sumienie mogę siebie rownież bez winy zostawić bo jednak ja zaczynam zawsze kłótnie nawet czasem czymś rzucę ale przy tamtych wydarzeniach było i tak ze mu oddałam rozpłakałam i sie kończyło . On nielubi gdy płacze denerwuje go to lub jeżeli mam problemy z rodzicami a przede wszystkim moje kłótnie z matka bo pózniej zdarza sie ze i z nim sie kłócę z tego powodu

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Znam wiele tekich par , u Jednych jest ten problem ze facet nie szanuje bije za każdym razem a kobiety zostają inne odrazu odeszły i żałują a znam tez pare przypadków jak i sie zdażyło kilka razy ze sie szarpali on uderzył ona uderzyła i przez wiele lat sie tak więcej nie wydarzyło żyją i sa razem szczęśliwy u mnie wyglada to tak jak w tym ostatnim przypadku jest dobrze traktuje mnie jak księżniczkę o nic martwić sie nie muszę , wiem ze to brzmi głupio ale tak jest były takie dni w których było mi ciezko żałowałam ze zostałam chciałam sie przeprowadzić zrobiłam krótka przerwę i doszłam do wniosku ze jednak walczyłam o to wszystko z wieloma osobami o ten związek z wieloma osobami z rodziny nie utrzymuje bo jestem w związku z Kurdem i jednak ciezko jest zostawić osobę która znaczy dla mnie bardzo wiele .
Witaj, ja zostawilam mojego ex meza polaka po 14latach bycia razem.....bo mnie ciagle bil. Obecnie jestem 4lata z kurdem mamy synka i jestem pewna ze nie byla bym z nikim tak szczesliwa jak z nim. Nie znam Was, wiec jest trudno opisac i doradzic z tego co napisalas to troche pomoglo jak postawilas ultimatum (widocznie mu zalezy), wez tez pod uwage ze emocje mogly wziasc gore i przykladowe ...bylas pod reka....proponowala bym sie postawic tez w jego sytuacji z jednej strony chce miec szczesliwe zycie z kobieta ktora kocha a z drugiej strony matka ktora zyc nie daje (dla nich jednak ta zla matka ale zawsze matka). Nie wiem kochana, ja zycia sobie nie wyobrazam bez moich dwoch kurdow ale tu tez jest roznica ze by mnie nigdy nie uderzyl
Mcia30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując