2015-11-16, 23:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Napisane przez kamilove
Niezawsze mięsko ze wsi. Chyba nam spacer nie wypali jeśli pogoda się sprawdzi 😞 posmialam się z Mackowego blw 😁 ja kupilam Nadii wafle ryżowe te małe dla dzieci, mało na zawał nie padłam jak ulamala sobie kawałek i zaczęła się jakby krztusić, nie wiedziała jak polknac 😖 także tyle z mojego blw póki co
|
Nie sprawdzałam pogody. Ja o 13 10 będę wracać z glebockiej
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Tak, tylko wiesz, jak się nie zna sytuacji to można tak mówić, jak widzi jeszvze to pare osób, że ona się tak zachowuje to chyba coś w tym jest ;/ Bo nie ja jedyna tak uważam, sam mój brat, jej chłopak tak uważa a on z nią przebywa cały czas... Mam naprawdę tylko wielką nadzieję, ze jak mała się urodzi to ta się ogarnie...
|
Dobrze będzie. Ile ma lat?
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Majka232
Napiszę Wam jak mnie dziś synek rozbawił.
Wracaliśmy z przedszkola spacerkiem. Mamy kawalek. Idzuemy a młody mówi powiem coś ale cichutko bo mama sie przestraszy. Co synku? Kupe mi sie chce. Haha bosko  Ja na to trzymaj synku. Młody tak tak trzymam, a przynajmniej się staram haha. Dotarliśmy do domu bez niespodzianek ufff
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------
Padam już. Dobranoc
|
Hehe dobrze, że się udało
|
|
|