Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-16, 23:46   #228
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Niezawsze mięsko ze wsi. Chyba nam spacer nie wypali jeśli pogoda się sprawdzi 😞 posmialam się z Mackowego blw 😁 ja kupilam Nadii wafle ryżowe te małe dla dzieci, mało na zawał nie padłam jak ulamala sobie kawałek i zaczęła się jakby krztusić, nie wiedziała jak polknac 😖 także tyle z mojego blw póki co
Nie sprawdzałam pogody. Ja o 13 10 będę wracać z glebockiej

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Tak, tylko wiesz, jak się nie zna sytuacji to można tak mówić, jak widzi jeszvze to pare osób, że ona się tak zachowuje to chyba coś w tym jest ;/ Bo nie ja jedyna tak uważam, sam mój brat, jej chłopak tak uważa a on z nią przebywa cały czas... Mam naprawdę tylko wielką nadzieję, ze jak mała się urodzi to ta się ogarnie...
Dobrze będzie. Ile ma lat?

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Napiszę Wam jak mnie dziś synek rozbawił.
Wracaliśmy z przedszkola spacerkiem. Mamy kawalek. Idzuemy a młody mówi powiem coś ale cichutko bo mama sie przestraszy. Co synku? Kupe mi sie chce. Haha bosko Ja na to trzymaj synku. Młody tak tak trzymam, a przynajmniej się staram haha. Dotarliśmy do domu bez niespodzianek ufff

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Padam już. Dobranoc
Hehe dobrze, że się udało

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora