Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebna pomoc-ktory lepszy Revlon Colorstay czy Estee Lauder Double wear?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-22, 14:04   #6
aniser
Zakorzenienie

Dot.: Potrzebna pomoc-ktory lepszy Revlon Colorstay czy Estee Lauder Double wear?

jamajko tak sie sklada,ze mam w kosmetyczce oba z wymienionych podkladow i przynajmniej jesli o mnie chodzi to polecilabym Revlon do stosowania na codzien,natomiast EL na wieksze wyjscia,imprezy itp. Podklad z Revlonu moim zdaniem jest swietny wlasnie do codziennnego makijazu,latwo sie rozprowadza,twarz w nim wyglada naturalnie,ale jednoczesnie mozemy liczyc na trwaly efekt,lekkie zmatowienie i przykrycie niedoskonalosci. nie tworzy maski,ladnie stapia sie ze skora i przynajmniej ja nie musze martwic sie o poprawianie go przez zdecydowana wiekszosc dnia...
Co do Double Wear-moim zdaniem zapewnia nieco mocniejsze krycie-ujednolicil moja twarz,gdy byla w naprawde kiepskim stanie... Nalozenie go jednak wymaga odrobiny wprawy i czasu-moim zdaniem trzeba go dozowac bardzo oszczednie,bo latwo przesadzic z iloscia...swietnie sie trzyma(przetanczylam w nim cala noc na weselu w czerwcu i nie splynal/starl sie/zniknal)jednak moim zdaniem na codzien jest nieco zbyt ciezki...
Gdybym dzis miala kupowac,ktorys z tych podkladow to wybralabym Revlon i np. na allegro polowala na mini opakowanie EL<zeby na wszelki wypadek miec go pod reka>