Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciężarówki po przejściach :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 05:27   #642
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Ciężarówki po przejściach :)

MORDSITH ja sie super czuje w roli mamy. Wiadomo ze bywa ciezko jak np brzusio boli ale nie wkurza mnie ten placz. Bardziej stresuje i serce boli ze sie meczy serdunio moje. Duzo pomaga maz. Byl 4 tygodnie z nami w domu to nie czulam sie samotna

Fotelik mam maxi cosi cabrio fix za 250 zl czyli ok polowe tanszy bo uzywany kupilismy. Wyglada jak nowy wiec duzo kasy w kieszeni. W ogole troche rzeczy kupilam uzywanych bo jak patrzylam jakie dziewczyny cuda kupuja na moim wątku to pozazdroscilam np kombinezon na jesien ktory kosztowal 120 zl to ja zaplacilam ponad 20 zl z groszem a jak nowy. Za to zaszalalam z tym na zime bo nowy kupilam i dosc drogi ale jali cudny

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

ELEO co do prania to ja nie daje plynow do plukania bo mi to smierdzi za bardzo jak dla takiego malego dziecka. Moze pozniej zaczne uzywac. Na razie sama robie. Do szklanki pol lyzeczki sody i powolutku zalac do polowy szkl octem. Powoli bo soda sie pieni. To wlawalm do dozownika na plyn do plukania do pralki. Dziala antystatycznie, dezynfekuje i zmiekcza. Dla noworodka ktory nie lubi zapachow polecam. Teraz jak Gabi bedzie zaraz miala 6 tygodni to wczoraj juz dodalam do tego specyfiku 2 kropelki naturalnego olejku pomaranczowego i paaaachnie pomaranczkami w domu