Cześć dziewczyny [emoji4]
Witam się urodzinowo - dziś kończę 24 lata

[emoji324][emoji177]
I wlasnie siedzę w przychodni. Ledwo zniosłam te glukozę

ohydna, dotąd mnie mdli.

Jeszcze 40 min, pobieram krew i do domu spac

Dobrze, ze dzis beda wyniki, przy okazji tez morfologia i mocz także stresik jest
Z nowości to wczoraj kupiliśmy autko

Kompromisowa kwota 23 tysiące. Boje sie tylko, ze bedzie awaryjne, a TZ tak sie uparł na to Renault.... Ale nie ma co krakać, moze bedzie dobrze

najwyżej sobie tłumacze, ze jak sie bedzie psuło to bedzie troche stresu, ale sie sprzeda i TZ bedzie miał nauczkę i bedzie bardziej słuchał pokornie rad innych

Nie wiem czy któraś z Was ma jakieś Renault, ale u mnie w rodzinie i otoczeniu sie te samochody krytykuje, sa ładne, ale zawodne.
Aha i w zeszłym tygodniu kupiliśmy od kogoś w Krakowie używane łóżeczko (białe z ikei, nowe 300 zł) z materacem gryczano-kokosowym (a propo tematu materacy, właściciele byli bardzo zadowoleni...) i paroma zabawkami interaktywnymi mniej lub bardziej - łącznie za 170 zł. Włożyłam juz pościel, bo i tak bedzie prana na przełomie stycznia i grudnia, a teraz tak cudownie to wyglada w różowe i szare groszki [emoji177][emoji176]
Dobra to teraz cos nadrobię

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------
Haha osz Ty pani detektyw!
Dziekuje
I poprawy samopoczucia z zatokami

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------
Dziekuje
Moja Hania jak zawsze spokojna, odkąd poczułam jej ruchy to ani raz nie powiedziałabym ze szaleje. Po prostu raz do pięciu razy dziennie poczuje jakiegoś kopniaka i tyle

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------
Krem z dyni? Mniam!!