Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 09:25   #282
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak dawalyscie chrupki kukurydziane to od razu posmakowaly? Wczoraj dalam jednego i mina bezcenna jakbym nie wiem co dawała :-( skrzywienie, grymas... eh.. i nie wiem czy to będzie ulubiona przekąska :-/
Dwa pierwsze podejścia mina pełna obrzydzenia. Kolejne dwa zdusil chrupka a jak fo buzi wkladal tobtez sie krzywil. Wczoraj zjadl 2 chrupki

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja mam spora kuchnie ale na szczescie jest oddzielona i o ile kogos tam nie zaprosze albo nie zajrzy idac do toalety to nie widac jej

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Nie u nas jakby kulo w dziasla na pocztaku. Teraz jak dam to pol paczki by zjadl a jak nie dam to ryk 😉

I lepiej miec kuchnię zamknięta

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
My pilnujemy w miarę porządku i sie na bieżąco sprząta a i tak codziennie cos trzeba robić

Bo jak siedzą na kanapie czy przy stole to aneks jest na przeciwko i wszystko widza, wydaje mi sie to mało eleganckie takie pakowanie brudów jak goście z rodziny to sie nie krępuje
Wlasnie spojrzałam w skład i ma cukier i to duzo :/ na szybko kupowałam przed wyjazdem i nie spojrzałam nawet :/ kupie dzis w Rosku te bez cukru co Majka polecała a sama zjem z malinami
A Ty jakie dajesz ?
Do Roska mowisz? :P