2015-11-17, 09:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
Dokładnie. Jeszcze wszędzie jakieś okruszki - butelka po wodzie, ubrania na wierzchu, koc nieschowany.. buty nie w szafce, tu jakaś szklanka, talerze w zlewie... eh.. mam wrażenie ze moje wolne chwile ( czyt. Minuty ) w domu to ciągle sprzątanie...
|
O tak u nas to samo z rana - identycznie Na szczescie szybko w miarę to ogarniam Ty masz fioła jeszcze podłogowego, to u mnie byś nie wytrzymała, widać strasznie brudki to raz, dwa mój mąż uwielbia wejść sobie w buciorach, bo czegoś zapomniał np zazwyczaj fajek grr i paraduje przez cały salon.
Cytat:
Napisane przez madzixx88
U mnie tez takie cycki flaki ale slychac, ze ssie i połyka, ja od niedawna daje kaszke na 2 sniadanie, wcześniej pod rząd 2x kp. Na podwieczorek za to przemycam coraz wiecej owoców
U nas tez nowe jedzonko ciekawsze niz mleko..
|
Ja tez pod rząd 2 karmienia wcześniej. Dziś zrobie odwrotnie. Dałam pol kaszki pol owoców, potem cycek, potem obiadek.
Cytat:
Napisane przez Majka232
Tez mam otwarta kuchnię choc nie tak bardzo jak Ty i tez wolałabym bardziej oddzieloną
|
O widzicie, a ja zawsze o otwartej marzyłam- trzeba to przemyśleć 
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Uff, już nowy wątek, nawet nie nadrabiam, Zuza mi żyć nie daje hehe, ma dosyć bycia grzecznym dzieckiem i nie moge od niej odejść na krok bo wyje w niebogłosy, a telefon mi wyrywa, wiec nie mam jak pisać. Ryczy nawet jak sie z nia bawię, któraś z nas trafi do psychiatry, a jedna do egzorcysty i to nie bede ja ;p
|
Ehhh skąd ja to znam. Ostatnio to totalnie nic niemoge zrobić, bo góra 10 minut sama posiedzi... i to rzadko. Zbawieniem są spacery, nie trzeba nosić i nie skrzeczy!
|