2015-11-17, 10:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
witam z rana,
mała szaleje w łóżeczku, a ja idę mielone przygotować
muszę się pochwalić, bo zapomniałam ostatnio,a dumna jestem  Tatiana sama sobie wkłada smoczka do buzi jak jest gdzieś obok niej  wcześniej też to robiłą, ale przeważnie do góry nogami  a od kilku dni robi to prawidłowo 
|
Brawo !!!! 
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
Dzień Dobry.
Zwleklam się z wyra ale z trudem :-( - tak mnie wczoraj wieczorem złapała nerka ze myślałam że będzie szpital :-/ ...
Co za syf :-( - dzisiaj mnie cmi tylko póki co ale od rana mam na niej termofor :-( - uspalam Małego póki co i musze ogarnąć mieszkanie. Kuzwa w dwójkę jesteśmy ( no jeszcze Olaf i Roxi ) ale z dnia na dzień jest taki syf w domu jakby niewiadomo ilu nas tu mieszkało... nie czaje tego...
MAJKA - powtórzę się pewnie ale uwielbiam tego Twojego Starszaka - no cudny jest  - musiało to śmiesznie wyglądać jak dwójkę strzelał w ogrodzie he he
Gratuluję Mamusiom pieknych nocek :-*
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------
Ja tez na oko  - tak żeby konsystencja była Oki 
|
Kufa !!!!!!!!!!!!!! Czy Ciebie naprawdę musi złapać tak, że nie będziesz mogła oddychać z bólu aż wreszcie pójdziesz do lekarza ! Rejestruj się dziś i bierz skierowanie na krew i na usg, na to też się czeka !
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
Dziewczyny jak dawalyscie chrupki kukurydziane to od razu posmakowaly? Wczoraj dalam jednego i mina bezcenna jakbym nie wiem co dawała :-( skrzywienie, grymas... eh.. i nie wiem czy to będzie ulubiona przekąska :-/
|
Mój najpierw patrzył co to jest, wkładał do buzi i wyjmował, ale nie gryzł, potem się zczaił, że da sie to ssać i ssał, ale nie je dużo bo się wkurza Za wolno mu się to rozpuszcza 
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Ja hippa. Drogie toto  ale udalo mi sie 6paczek kupic po 7zl. Tak to po 12zl.
Ale mysle zaczac robic manne na mm. Czasem jaglana. Czasem ryz ugotuje i na mm dam. Kaszki kupne rzadziej bede dawala chyba.
|
Ja już kupnych nie daje Mały je manną teraz i muszę mu jeszcze jakaś kupić aby zamiennie dawać.
Można płatki owsiane na wodzie zblendowane dziecku dawać zamiast kaszki ? I jakie jeszcze kaszki mogę dawać ? Bo non stop manna to mi się nie widzi Chociaż mój szaleje za nią.
Jeeee mały zasnął ok 20:30 i wstał na mleko o 4:00 !!! przebudził się ze dwa razy ale tylko smoka mu wetknęłam i spał dalej O 4 dałam już mu pierś bo była wreszcie twarda (od 16 z niej nie jadł), potem dostał drugą ok 7 i o 10 musiałam mu dać mm bo znowu rzucał sie przy cyckach, zjadł obydwa i dopił jeszcze 100 ml mm
|
|
|