|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Napisane przez madzixx88
Do usług
Oo mi tez maz marudzi, ze powinna wode tylko pic ale co zrobic ?? I tak mocno rozcieńczam 1cz soku i 2 cz wody  chociaż ostatnio mnie córa zaskoczyła bo na sok sie krzywila a wode wypiła 90ml, byłam w szoku 
|
Mój właśnie soku niet, a wodę pije lub rumianek.
Kurde co się u mnie działo pół godz temu. Nadeszła pora obiadku wiec posadzilam młodego do krzesełka a ten od razu w ryk. Ja szykuje mi zupkę mieszam z zoltkiem podgrzewam a ten dalej płacze. Jak podeszłam i wzięłam na ręce to się na chwilę uspokoił. Posadzilam znów w krzeselku i znów ryk. Ale ja nie zwracalam juz uwagi bo ewidentnie to był ryk ze nie chce jeść obiadku, mama daj cyca! Cały czerwony się zrobił i patrzał tak smutno na mnie z tym płaczem ze aż sama się popłakałam dałam mu dwie łyżeczki ale wyplul od razu :/ w końcu po 20 min się poddalam i dałam pierś. Teraz śpi a ja mam zalamke bo teraz już żaden obiadek mu nie wchodzi. Nawet nie chce próbować...
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------
MADZIXX ja bym brała szary lub malinowy