Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-17, 15:01   #3528
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość

Super zakupy

Cytat:
Napisane przez Antymionka Pokaż wiadomość
Ja bym chciala jakis najlepiej bez drobinek, ktory będzie dawał delikatny efekt. No nie wiem do grudnia jeszcze kawalek zastanowie sie aczkolwiek u nas nie ma niektorych tych produktow ktore sa w boxie w Francji i czyms pewnie je zastapia. Miniaturkami produktow sephora
Spróbuj z Pupy, ja mam i bardzo sobie go chwalę, nie ma żadnych drobinek https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=l4pQgc2y8

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
czuję golda w powietrzu super zakupy i fajne próbki
no pracuję dzielnie na niego

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
za zakupy Ten Rexaline brzmi ciekawie Orientujesz się może czy w stacjo są jeszcze wyprzedaże?
a jak pieknie pachnie ten Rexaline

U mnie już nie było, przy kasie tylko jakieś kilka flakoników perfum, a tak to nic więcej

Cytat:
Napisane przez dama_z_szynszylem Pokaż wiadomość
Mój z pracy dzwonił się chwalić jaką ma gładką skórę teraz

ja swojego też nie mogę przekonać do kremów, czasami jak jest -20% to coś tam posmaruje a tak to twierdzi, że to niemęskie

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
za zakupy daj znać jak ten płyn Diora się sprawuje

-
dam znać, oby tylko mnie w ślepia nie szczypał

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora