Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016:) Część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-17, 20:41   #1875
Lewek
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
[/COLOR]Katka_19 - podziel się z nami co było zbędne. Ja nie wiem od czego zacząć w grudniu kompletowanie wyprawki dla małej. Mam tylko ubranka i dwie pieluchy :-D
Nie widziałam u nas już tych termometrow w lidlu.
Z ubranek to u mnie zbędne były kaftaniki i spiochy. W ogóle tego nie nakladalam. Tylko body i polspiochy albo spodenki.
Z gadżetów to otulaczek. Najpierw był za duży a potem już zbędny.

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana Siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić...
Od kilku dni pobolewał mnie brzuch, stawiał się , dziecko wykazywało się dużą aktywnością...Ale myślałam,że to wszystko w normie. Ani nie plamię,ani wody się nie sączą, do tego jestem po dwóch cesarkach, więc myślałam, że ma prawo pobolewać.
A dzisiaj się okazało,że mam groźne skurcze i to dosyć regularne
Szyjka jest zamknięta i uformowana, ale nawet mój lekarz powiedział,że w moim przypadku to nie jest wyznacznik , bo kiedy próbowałam rodzić siłami natury, po 9 godzinach skurczy też szyjka ani drgnęła...
Dostałam leki na podtrzymanie ciąży. Mam je brać i zadzwonić do mojego gina z informacją czy pomagają. Jeżeli nie pomogą ,to położą mnie na podtrzymaniu.
A poza tym w moim brzuchu mieszka mała Alicja, więc można mnie na różowo machnąć. Ala waży 414 g .
Byleby dotrwać do finału.
Zazdroszczę córci trzymaj się będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
o! przypomnialyscie mi, ze mialam zamowic gofrownice bo o gofrach marze juz od kilku tygodniu
mozecie powiedziec z jakiej macie firmy?
Z tego co słyszałam to najważniejsza jest moc, im wyższa tym bardziej chrupiące wychodzą. Ja mam ale ani mocy ani firmy nie pamiętam, ale nie chca mi wcale wyjść chrupiące.

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
szukalam w Lidlu tego kremu i nie ma u mnie no ale moze to i lepiej a moj maz zamiast pomoc mi szukac to od razu "nie ma, chodz", a nawet na polke nie zerknal dba o mnie
Ja też miałam problem z jego znalezieniem. Krążyłam wokół tego regału jak sęp i dopiero za chyba 5 okrążeniem dojrzalam je w szczycie regału na palecie a nie na półce.
Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Majteczki,kubeczek,ręczni czek,woreczek , kurteczka....łaaaaaa zygam tęcza. Jej maz jest taki sam!!!
[emoji13]

A moje wyniki cukru w normie mimo pozartego kremu [emoji2] także jednak nie ma to żadnego wplywu. Przynajmniej u mnie.
Hemoglobina też rosnąca mimo że nie biorę zalecanego żelaza. Poprawiłam samą dietą, jupi.

No to chyba kupię tą cebuszke dla szwagierki. Mam nadzieję że się przyda.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora