2015-11-17, 23:59
|
|
|
Moderator forum
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Cytat:
Napisane przez aniyam
Aaaaa
A możesz mi wysłać na priv linki do tych produktów ? 
|
Cytat:
Napisane przez kjd3
Ja też poproszę  .
|
Pewnie, jutro rano wyszukam wszystko co mam i wam podesle 
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------
Cytat:
Napisane przez OlaM
Te zestawy z serum i miniaturami enzymatycznego peelingu i jakiegoś tam kremu to dość stara oferta. Widziałam je parę miesięcy temu na stronie, ale były już wyprzedane, po czym całkiem zniknęły. Chyba pod koniec wakacji napatoczyłam się na nie w Magnolii i kupiłam przedostatnią sztukę.
W stacjonarkach jest albo nowa edycja zestawu albo jakieś stare zapasy.
Ja tam cienie MAC uwielbiam, choć nie wszystkie są "równe" pod względem jakości - zależy od koloru i wykończenia.
Jeśli nie chcesz MAC, to bardzo polecam paletki Chanel w tej nowej formule (np. wyjątkowo ładny zestaw kolorystyczny Tisse Camelia).
Mnie bardziej ciekawi, skąd Ty wiesz, jaki zapach wydziela palona plastikowa choinka 
|
Posiadam matowy, kolor yogurt. Zalezy mi na kolorach dziennych, beże, brązy, szarości, mogą byc takze róże, bardzo je lubie na swoich powiekach. Chanel na pewno blizej sie przyjze, wiem ze sporo osob je poleca. Wchodzi na nie rabat ten poswiateczny jak cos? Bo nigdy chanel nie macalam w perfumerii, ani nie myslalam o nich powazniej . Ale jak mam używać tych plastikowych, tanich cieni to dziekuje. Naked ponoc tez nie sa takie super, ze nie tak sie blenduja, a dobrze sie trzymaja tylko na ich bazie.
|
|
|