2015-11-18, 01:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodkie mamy-przepisy, porady itp cz. 2
Cytat:
Napisane przez KasiaKasiaWiki
to dobrze że wszystko wyszło prawidłowo, moja też nie lepsza modelka ledwo teraz dobiła 7 kg. i też badania dobre. mamy 8 miesięcy i tydzień i jeden dzień
a jakie robiłaś badania? u nas Morfologia, mocz ogólny i posiew, CRP, żelazo
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------
no i ładnie, zdrowie najważniejsze, zawsze to radość jak dziecko przybiera wiem ile ja się zastanawiałam czemu tak mało, obawiałam się czy nie jest chora ale nic widać też nie było po Małej.
u nas 3 tygodnie temu było 71 cm wzrostu, zapowiada nam się wysoka dziewczynka ale zobaczymy czy tak będzie.
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

ładnie wam dzieciaczki rosną 
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------
słodka kluseczka   
|
Bardzo.aie ciesze ze w koncu przyboera bo urodIla.sie.duza a dlugo mieliamy problem z odpowiednim przyrostem wagi.byly momenty ze nie rosla trzy tygodnie i pozniej tylko 200g gdzie tyle powinna na tydzien przybierac.w pstatnim miesiacu wyszla z anemii i zaczela tak slicznie przybierac jak powinna wczesniej.wazne ze urosla.
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
|
|
|